Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Oρχήστρα του Δρόμου

Η Oρχήστρα του Δρόμου
Με μία μεγάλη αθηναϊκή συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 15 Σεπτεμβρίου, η Ορχήστρα του Δρόμου ολοκληρώνει εορταστικά την περιοδεία της στην Ελλάδα και τον κόσμο για αυτό το καλοκαίρι. H Ευανθία Ρεμπούτσικα , ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Έλλη Πασπαλά, καλλιτέχνες οι οποίοι μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν κάποιες από τις πιο πρωτότυπες και συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις, ενώνουν για μία ακόμη φορά τη δεξιοτεχνία και την αισθητική τους και παρουσιάζουν τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια κλείνοντας έτσι την καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Μαζί τους και η νεώτερη μεταγραφή της Ορχήστρας του Δρόμου, η ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της λύρας Γεωργία Νταγάκη καθώς και ο Κήπος με τις τρομπέτες του Φώντα Τζανίνη, έξι χάλκινα που με τη συμμετοχή τους δίνουν ένα χρώμα μπάντας στην Ορχήστρα του Δρόμου.

Σημαντικό μέρος της παράστασης θα αφιερωθεί στις υπέροχες μουσικές που έχουν γράψει οι δύο συνθέτες για τον κινηματογράφο.

Η Ορχήστρα του Δρόμου θα μεταφέρει στη σκηνή ονειρικές μουσικές και μποέμ διάθεση, αγαπημένα τραγούδια και ευρυματικά happenings, αισθαντικές ερμηνείες και σπάνια κομψότητα.

Στη δημιουργία αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας συμβάλλουν και οι εξαιρετικοί μουσικοί που συμμετέχουν στην Ορχήστρα και είναι ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Φέργκους Κάρι στο κοντραμπάσο, ο Σπύρος Μοσχούτης στα τύμπανα, ο Παντελής Στόικος στην τρομπέτα και ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο και τα  πλήκτρα.
Σχετικές ειδήσεις
Πρωτοχρονιάτικο gala όπερας από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
28.12.2016 16:54
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχονται το 2017 με πασίγνωστες άριες από τις γεμάτες δραματική ατμόσφαιρα και ποιητικό ρεαλισμό όπερες του Τζάκομο Πουτσίνι.
Βιεννέζικα βαλς από το Johann Strauss Ensemble στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
09.11.2016 17:09
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής και η περίφημη Oρχήστρα Δωματίου Johann Strauss Ensemble υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού βιολονίστα Russell McGregor μας προσκαλούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε δύο λαμπερές συναυλίες που θα ταξιδέψουν το αθηναϊκό κοινό στη μαγευτική Βιέννη.
Το τέλειο έγκλημα από τον Καλαντζό και την Ορχήστρα του Δρόμου στο Faust
07.11.2016 16:57
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου παρουσιάζουν στο Faust, Το Τέλειο Έγκλημα.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στις Ελληνικές Μουσικές Γιορτές 2016
10.05.2016 13:11
Στο πλαίσιο του 12ου Κύκλου των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στο θέατρο Παλλάς, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών.