Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι 1 Βήμα Μπροστά στο Σταυρό του Νότου Club

Οι 1 Βήμα Μπροστά στο Σταυρό του Νότου Club

Οι «Ένα Βήμα Μπροστά» σε ένα μοναδικό live στο Σταυρό του Νότου Club, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013. Την σκηνή ανοίγει ένα φρέσκο νεανικό συγκρότημα οι Amantes Amentes”Δυνατές και ανεβαστικές μουσικές από τους δύο προσωπικούς δίσκους τους, αλλά και αγαπημένα έντεχνα και ροκ κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας, διασκευασμένα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. 

 

ΜΕΛΗ

Φωνητικά: Νίκος Φάρφας
Κιθάρα: Κωνσταντίνος Πολυχρονίου
Μπάσο: Αγις Αγγελομάτης
Πλήκτρα: Γιώργος Τσιούτσιας
Τύμπανα: Γιάννης Μακρίδης

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ: Ελληνικό ροκ, χορευτικό ποπ-ροκ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι "Ένα Βήμα Μπροστά" ξεκίνησαν δυναμικά το Σεπτέμβριο του 2001 με τους Άγι Αγγελομάτη, Κωνσταντίνο Πολυχρονίου και Νίκο Φάρφα, με αφορμή ένα πάρτυ αποφοίτησης.


Σύντομα, συνθέτονται και τα πρώτα μουσικά κομμάτια του συγκροτήματος. Έτσι το 2003 και μετά από αρκετές αλλαγές στη σύνθεση , το γκρουπ κυκλοφορεί σε πολύ λίγα αντίτυπα το demo «Κίτρινο Φεγγάρι» που περιέχει το ομώνυμο κομμάτι, το «χωρίς εσένα» και δύο διασκευές. Το καλοκαίρι του 2004, ξεκινούν οι ηχογραφήσεις των κομματιών που θα αποτελούσαν την πρώτη επίσημη δουλειά του συγκροτήματος, ενώ την ίδια περίοδο, έρχεται στο γκρουπ ο Γιώργος Τσιούτσιας (πλήκτρα).


Τον Οκτώβριο του 2007 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Κίτρινο Φεγγάρι" και το Δεκέμβριο του 2009 το δεύτερο με τίτλο "Όπου κι αν πας". Και οι δύο δίσκοι τους διατίθενται δωρεάν στην ιστοσελίδα τους www.1bm.gr ή σε CD σε κάποιες από τις συναυλίες τους. 

Στο ενεργητικό τους έχουν πολλές συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών και συνεργασίες με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη, Υπόγεια Ρεύματα, Ζακ Στεφάνου κ.α.


Πιστεύουν ότι η μουσική τους ξεφεύγει από τα κλασσικά μοτίβα της ελληνικής ροκ και θα προσπαθήσουν να προσφέρουν κάτι καινούριο στον κόσμο της ελληνόφωνης μουσικής απευθυνόμενοι άμεσα σε εκείνους που θέλουν να τους ακούσουν χωρίς καμία εμπορική παρεμβολή στις δημιουργίες τους.

 

 

http://1bm.gr/swf/indexloader.html

https://www.facebook.com/1bm.gr

http://www.youtube.com/watch?v=eZC7OylfQCg

http://www.youtube.com/watch?v=MHnm8DHpzAI

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.