Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Πόσο μας αγαπάει ο Σταμάτης Κραουνάκης;

Πόσο μας αγαπάει ο Σταμάτης Κραουνάκης;
Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν, το Πόσο σε Αγαπώ... Επιθεώρηση κλείνει τη θερινή της διαδρομή στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 1η  Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης.
 

Με όχημα βασικό το στίχο, τη μουσική και το συναίσθημα ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα,
με  συνοδοιπόρους στη σκηνή  υπέροχους σολίστες μουσικούς, δημιουργούν την ατμόσφαιρα, όπου ο μουσικός λόγος φωτίζει το αίσθημα και την συγκίνηση, τον αυθορμητισμό, το κέφι και το γέλιο, έτσι ώστε η παράσταση να καταλήγει σε μία υπαίθρια διονυσιακή γιορτή.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη
από το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού του έργου,μαζί με τραγούδια αγαπημένα άλλων δημιουργών.

Παίζουν και τραγουδούν η Ελεάννα Καραντίνου,ο Χρήστος Μουστάκας,η Παρθένα Χοροζίδου, ο Γιώργος Στιβανάκης, η Αργυρώ Καπαρού, η Δάφνη Λέμπερου, ο Βασίλης Μοσχονάς,ο Κώστας Μπουγιώτης και η  Πωλίνα.

Η ιδέα και η διδασκαλία, το πιάνο και η φωνή είναι του Σταμάτη Κραουνάκη, τα κοστούμια του Γιάννη Μετζικώφ και οι φωτισμοί του Γιάννη Σιδηρόπουλου

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων και Εθελοντών του Δημοτικού Bρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός.


Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων 25€ + 15€ φοιτητικό
Προπώληση εισιτηρίων:
Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους
Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»
FM 100, Aγγελάκη 16

 

 

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η
16.01.2017 16:10
H ΚΡΑΥΓΗ του Τένεσι Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Faust παρουσιάζεται στο θέατρο BlackBox για δεύτερη φορά στις 23 και 24 Ιανουαρίου.
Η Κραυγή του Τένεσι Ουίλλιαμς για τρεις παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 13:08
H Κραυγή του Τένεσι Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Faust παρουσιάζεται στο θέατρο Black Box στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.
Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Κίρκης Κάραλη στην Θεσσαλονίκη
04.11.2016 14:18
Η θεατρική παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει», που σκηνοθετεί η Κίρκη Καραλή και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, ξεκινά την διαδρομή της από τη Θεσσαλονίκη.
Η Τρικυμία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Black Box
07.04.2016 17:05
Μετά από 3 επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Άνετον οι παραστάσεις της Τρικυμίας συνεχίζονται στο Black Box στη Θεσσαλονίκη! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 19:00.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.