Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μετα-καλοκαιρινές συναυλίες

Μετα-καλοκαιρινές συναυλίες
Η Alterground μπορεί το καλοκαίρι να ξεκουράζεται λίγο, φροντίζει όμως να οργανώσει συναυλιακά το φθινόπωρο και την αρχή του χειμώνα που έρχεται, με εξαιρετικά ονόματα!

Οπότε για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο έχουμε να απολαύσουμε στο An Club τους Fish (Marillion) στις 10 Οκτωβρίου, God is an Astronaut την 1η Νοεμβρίου, Piano Magic στις 8 Νοεμβρίου, Dalek και Destructo Swarmbots στις 15 Νοεμβρίου, The Bellrays στις 28 Νοεμβρίου και Efterklang στις 6 Δεκεμβρίου και φυσικά σε όλα τα live υπάρχουν και special guests.

Η προπώληση για τα εισιτήρια όλων των παραπάνω συναυλιών έχει ήδη ξεκινήσει προς 30 ευρώ για τις περισσότερες και 27 μόνο για τους God is an Astronaut.

Αναλυτικά για τα συγκροτήματα και τα live τους σύντομα...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Περρής για δύο εμφανίσεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα
04.01.2017 12:49
Ο Γιώργος Περρής, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι του 2016 με αφορμή τη συνεργασία τους στο δίσκο “Κιβωτός” καθώς και την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλφα - Ιδέα για να συστηθεί ξανά, πρόσωπο με πρόσωπο με το αθηναϊκό κοινό και φέρνει στην καρδιά του χειμώνα τη δική του Ηλιοφάνεια. 
Οι God is An Astronaut live στο Fix Factory of Sound
15.09.2016 14:40
Οι Ιρλανδοί post-rockers God Is An Astronaut θα πραγματοποιήσουν μία μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη!
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016
05.05.2016 17:02
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
Νέες ημερομηνίες για τους God Is An Astronaut σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10.03.2016 14:21
Λόγω σοβαρού τραυματισμού του drummer των God Is An Astronaut, η μπάντα είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις επερχόμενες συναυλίες της στην Ελλάδα και την Ιρλανδία.