Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Το πάρτι στο ποτάμι ξεκίνησε!

Το πάρτι στο ποτάμι ξεκίνησε!
Δεύτερη μέρα για το τριαντάχρονο River Party, με συναυλίες σε δύο σκηνές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Και έπεται συνέχεια…

Η Καστοριά ετοιμάστηκε κατάλληλα για να δεχθεί από σήμερα και μέχρι τις 3 Αυγούστου ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ελληνικής μουσικής.

Την τριαντάχρονη πορεία του River Party πλαισιώνουν φέτος σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής, που θα φιλοξενηθούν στις δύο διαμορφωμένες σκηνές στο Νεστόριο της Καστοριάς, το Main και το Green Stage.

Το φεστιβάλ συμπληρώνουν καλοκαιρινές υπαίθριες δραστηριότητες όπως paintball, bungee jumping, τοξοβολία, γέφυρα Nepal, bungee trampoline, οργανωμένες φυσιολατρικές δραστηριότητες, flying fox και αθλητικοί αγώνες.

Φυσικά, για το River Party έχουν δημιουργηθεί οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, εστιατορίων, μπαρ και πρώτων βοηθειών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα , την παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ο Διογένης Δασκάλου, έχει ως εξής:

Τετάρτη 30 Ιουλίου
Στο Main Stage: Boban I Marko Markovic Orkestar /Karandila Gypsy Brass Orchestra
Στο Green Stage: DeNiro / Νεανικά Συγκροτήματα
 
Πέμπτη 31 Ιουλίου
Στο Main Stage: Κώστας Τουρνάς / Onirama
Στο Green Stage: Anorimoi / Νεανικά Συγκροτήματα
 
Παρασκευή 1 Αυγούστου
Στο Main Stage: Χάρις Αλεξίου /Μπάμπης Στόκας / Ανδριάνα Μπάμπαλη / Stavento
Στο Green Stage: Matisse / Νεανικά Συγκροτήματα 

Σάββατο 2 Αυγούστου
Στο Main Stage: Βασίλης Παπακωνσταντίνου /Λαυρέντης Μαχαιρίτσας / Σάκης Μπουλάς / Γιάννης Ζουγανέλης / Βασίλης Καζούλης /Χρήστος Θηβαίος / Δημήτρης Σταρόβας
Στο Green Stage: Ρόδες / Δήμος Αναστασιάδης
 
Κυριακή 3 Αυγούστου
Στο Main Stage: Γιάννης Πάριος /Χάρης Βαρθακούρης
Στο Green Stage: Ζακ Στεφάνου / Νεανικά Συγκροτήματα

Σχετικές ειδήσεις
20 χρόνια Γέφυρες στο Μέγαρο Μουσικής
18.01.2017 17:21
Η Σειρά Γέφυρες, η σειρά συναυλιών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που ξεκίνησε το 1997, κλείνει φέτος τα 20 χρόνια της, μέσα στα οποία μας χάρισε μοναδικές συναυλίες από μοναδικούς καλλιτέχνες.
Το Faust γιορτάζει τα 5 του χρόνια!
21.11.2016 10:19
Το Faust κλείνει 5 χρόνια γεμάτα συναυλίες και παραστάσεις και μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο γενέθλιο πάρτι, από την Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Το Kyklos Ensemble «στα όρια του ρομαντισμού» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
14.07.2016 16:40
Το KYKLOS ENSEMBLE συνεχίζει τις αισθητικές του αναζητήσεις ερμηνεύοντας δημιουργίες καθοριστικές για την εξέλιξη όψεων της μουσικής του 20ού αιώνα, με δύο μοναδικές συναυλίες για τον ρομαντισμό, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Παίξε, Τσιγγάνε, το βιολί: Ένα αποκριάτικο πάρτι από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.03.2016 17:06
Η Καμεράτα και ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου μας προσκαλούν σε ένα αλλιώτικο αποκριάτικο πάρτι με έργα εμπνευσμένα από τις μουσικές των τσιγγάνων, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!