Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κάτι διαφορετικό, στο Skrow

Κάτι διαφορετικό, στο Skrow

Η ομάδα C. for Circus παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Κάτι διαφορετικό» στο Skrow Theater στο Παγκράτι.

 

Τέσσερις ιστορίες βασισμένες σε τέσσερα παραμύθια που μιλούν για τη διαφορετικότητα σε μια παράσταση που μιλά για τη διαφορετικότητα. Οι θεσσαλονικείς C. for Circus, που αγαπήθηκαν στο περσινό Bob Theatre Festival, κατηφορίζουν στην Αθήνα, κουβαλώντας στις αποσκευές τους τ’ αγαπημένα τους βιβλία, «Κάτι άλλο» της Κάθριν Κέιβ, «Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκι» του Τιμ Μπάρτον, «Καλή οικογένεια» του Γιόακιμ Πίρινεν και «Χρυσός Δράκος» του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ,.

 

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική , πολύ γέλιο και φρέσκια διάθεση.

 

Σκηνοθεσία: C. for Circus www.cforcircus.gr

Ηθοποιοί: Μαρία-Ελισάβετ Κοτίνη, Μαρίκα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Παύλος Παυλίδης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Χρύσα Κοτταράκου

 

Χορογράφος: Έλσα Σίσκου

 

* Το Skrow είναι ένας νέος χώρος πολιτισμού στο Παγκράτι, που δημιουργήθηκε από την ομάδα Skrow Theatre Group και θέτει ως στόχο την προώθηση των παραστατικών, εικαστικών και μουσικών τεχνών μέσω ενός πολυσυλλεκτικού προγράμματος, με έμφαση στους νέους δημιουργούς και νέους Έλληνες συγγραφείς, στεγάζοντας παραστάσεις, εκθέσεις, live, δημιουργικά εργαστήρια και σεμινάρια . Φιλοδοξεί ν΄αποτελέσει ένα νέο πεδίο έκφρασης στην πόλη, που δεν θα αποζητά την ασφάλεια, αλλά τη δράση και την εξέλιξη.

 

Skrow [μτφρ]: Κάποιος που έχει χάσει τον προσανατολισμό του, που βρίσκεται σε αναζήτηση της ταυτότητας του ή σε μια γενικότερη προσπάθεια να βρει τον εαυτό του. Κάποιος που νιώθει χαμένος.

Σχετικές ειδήσεις
O Nτέτεκτιβ, του Δημήτρη Χατζή στο Skrow Theater
30.12.2016 14:36
Το αριστούργημα του Δημήτρη Χατζή «Ο Ντέτεκτιβ» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Skrow από 18 Ιανουαρίου κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00.
Ο Κατάθλας, της Λένας Κιτσοπούλου στο Skrow Theater
16.11.2016 10:51
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου, Ο Κατάθλας, παρουσιάζεται από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στο Skrow Theater, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή.
Skrow Theater: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2016 - 2017
05.09.2016 15:14
Το Skrow Theater παρουσιάζει τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του για τη νέα θεατρική περίοδο 2016- 2017.
Αβαρία - Πράγματα που άφησα πίσω: από τον Βασίλη Μαυρογεωργίου και το Skrow theater group στην Πειραιώς 260
06.06.2016 16:33
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και το Skrow theater group παρουσιάζουν στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, την παράσταση Αβαρία - Πράγματα που άφησα πίσω.
Ο Καλόγερος του Μatthew Gregory Lewis στο Skrow Theater
24.02.2016 15:15
Το Skrow Theater και η ομάδα Skrow Theater Group παρουσιάζουν το έργο του Μatthew Gregory Lewis, Ο Καλόγερος, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.