Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The G-Spot experiment live στο HolyWood Stage

The G-Spot experiment live στο HolyWood Stage

Στο Opening Party για τη νέα σεζόν, η μουσική σκηνή HolyWood Stage θα υποδεχθεί το συγκρότημα G-Spot Experiment για μια απολαυστική μουσικοθεραπεία την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ.

 

Μετά από πολύχρονες μελέτες και πειράματα, δηλώνουμε πως το σημείο G υπάρχει, ζει και βασιλεύει με ευεργετικές ιδιότητες και είναι άκρως αποτελεσματικό ενάντια σε κάθε είδους κρίσεις, ανεργικά σοκ κτλ...

 

 H μέθοδος γίνεται μέσω μουσικοθεραπείας (κι όμως ..ξεχάστε όσα ξέρατε!) και συνιστάται το group therapy (Όσοι περισότεροι, τόσο καλύτερα... και μην γίνεστε πρόστυχοι!) Δεν προβλέπεται καμία φαρμακευτική αγωγή έτσι το αλκοόλ και πάσης φύσεως αφεψήματα επιτρέπονται καθώς δεν έχει σημειωθεί καμία ένδειξη παρενέργεια. Ο τόπος της ερχόμενης συνεδρίας μας το εντυπωσιακό, αλλά συνάμα ζεστό και φιλόξενο HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο κι έχουμε την τιμή να μας εμπιστευτούν (ας πρόσεχαν...!) στο opening party για τη νέα σεζόν την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 10 το βράδυ.

 

Τέλος, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στο δικαίωμα της ηδονής του καθενός, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ΟΛΟ το φάσμα των μουσικών ειδών ώστε...να την "βρίσκουμε" all together !!!

 

Αποτίναξε ταμπού, ρατσισμούς, μικρότητες, κολλήματα και στρες κι έλα μαζί μας. Δεν είσαι ο μόνος, τυχαίνει σε πολλούς, όλοι έχουμε δικαίωμα στην απόλαυση...

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!
20.07.2016 12:13
Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό.
Depy & The Melody Project live στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
09.06.2016 14:24
Η Ντέπη Σακελλαρίου perfomer της jazz μουσικής σκηνής μαζί με το συγκρότημα της, ανοίγει τη μικρή σκηνή live stage @ the bar του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 21.00.
Οι Locomondo live στο HolyWood Stage!
26.02.2016 11:59
Οι Locomondo έρχονται στο HolyWood Stage με διάθεση για… τζαμάρισμα!