Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει το νέο του δίσκο, στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει το νέο του δίσκο, στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει την δεύτερη προσωπική, δισκογραφική του δουλειά,"Εκ Θαύματος", στο Club του Σταυρού του Νότου.

 

Ο τραγουδοποιός μαζί με εκλεκτή παρέα τραγουδιστών (Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτης Λάλεζας , Ασπασία Στρατηγού, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Πέτρος Μάλαμας , Θοδωρής Μέρμηγκας, Αναστασία Χατζηαποστολίδου, Αλέξανδρος Τότσης) και μουσικών σε μία και μοναδική παράσταση στις 26/9 στον Σταυρό του Νότου Club.Μετά από σχεδόν δύο χρόνια και την επιτυχημένη παρουσίαση του cd "Καπετάνιε", ο Πλούσιος μαζί με τους συμμετέχοντες θα μας εξηγήσουν, μέσα από έντεκα ιστορίες, πως "Εκ Θαύματος" έφτασε στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Πλούσιος / Κιθάρα, Μπουζούκι, Παντελής Στόικος / Τρομπέτα, Θοδωρής Μέρμηγκας / Κιθάρα Βαγγέλης Καραπέτρος / Μπάσο Κώστας Μερετάκης / Κρουστά Νίκος Παραουλάκης / Νέι Μιχάλης Μπακάλης / Κρουστά Γιώργος Παππάς / Ούτι, Λαούτο Τάσος Πούλιος / Κανονάκι Κωνσταντίνα Καραχάλιου / Τσέλο Διονύσης Θεοδώσης / Κλαρίνο Δημήτρης Καζάνης / Βιολί

Σχετικές ειδήσεις
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.