Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει το νέο του δίσκο, στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει το νέο του δίσκο, στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος παρουσιάζει την δεύτερη προσωπική, δισκογραφική του δουλειά,"Εκ Θαύματος", στο Club του Σταυρού του Νότου.

 

Ο τραγουδοποιός μαζί με εκλεκτή παρέα τραγουδιστών (Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτης Λάλεζας , Ασπασία Στρατηγού, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Πέτρος Μάλαμας , Θοδωρής Μέρμηγκας, Αναστασία Χατζηαποστολίδου, Αλέξανδρος Τότσης) και μουσικών σε μία και μοναδική παράσταση στις 26/9 στον Σταυρό του Νότου Club.Μετά από σχεδόν δύο χρόνια και την επιτυχημένη παρουσίαση του cd "Καπετάνιε", ο Πλούσιος μαζί με τους συμμετέχοντες θα μας εξηγήσουν, μέσα από έντεκα ιστορίες, πως "Εκ Θαύματος" έφτασε στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Πλούσιος / Κιθάρα, Μπουζούκι, Παντελής Στόικος / Τρομπέτα, Θοδωρής Μέρμηγκας / Κιθάρα Βαγγέλης Καραπέτρος / Μπάσο Κώστας Μερετάκης / Κρουστά Νίκος Παραουλάκης / Νέι Μιχάλης Μπακάλης / Κρουστά Γιώργος Παππάς / Ούτι, Λαούτο Τάσος Πούλιος / Κανονάκι Κωνσταντίνα Καραχάλιου / Τσέλο Διονύσης Θεοδώσης / Κλαρίνο Δημήτρης Καζάνης / Βιολί

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Σκούρα τα Πράγματα: Ο Τάσος Σκούρας live με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
03.02.2016 12:22
Ο Τάσος Σκούρας παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλεία "Σκούρα τα πράγματα" στο Σταυρό του Νότου στις 9 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Μάνος Αλιγιζάκης με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 14:53
Ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με μία συναυλία στον Σταυρό του Νότου την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.