Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Tango en tres, στο Θέατρο Αργώ

Tango en tres, στο Θέατρο Αργώ

Μετά την τελευταία τους παραγωγή " Tango Notturno" η οποία παρουσιάστηκε σε δύο sold out παραστάσεις το 2011, ο Δημήτρης Λουκάκης και η Βίκυ Δαμιανού, χορευτές και χορογράφοι του αργεντίνικου tango, επιστρέφουν στη σκηνή με την πιο ολοκληρωμένη τους δουλειά μέχρι σήμερα.

 

Με συμπρωταγωνιστές το λυρικό τραγουδιστή Μιχάλη Ψύρρα και την ηθοποιό Χριστιάνα Κουλιζάκη δημιουργούν μια παράσταση όπου ο χορός, το τραγούδι και η πρόζα, με κοινό άξονα το αργεντίνικο tango, λειτουργούν σαν μια ενιαία καλλιτεχνική έκφραση. Έχοντας σαν αφετηρία την ιστορία του καλλιτέχνη που ερωτεύεται το ίδιο του το δημιούργημα, το Tango en Tres παίρνει το μύθο του Πυγμαλίωνα και της Γαλάτειας και τον μεταφέρει σε μια σκληρή, σημερινή πραγματικότητα.

 

Την πρωταγωνιστική τετράδα πλαισιώνει ομάδα 25 χορευτών ενώ συμμετέχει ο πιανίστας Μιχάλης Παπαπέτρου και το μουσικό σχήμα El duo de dos (Κώστας Βλαχόπουλος - χρωματική φυσαρμόνικα, Λάμπρος Καρκανόπουλος - κιθάρα).

 

Συντελεστές

Χορογραφία: Δημήτρης Λουκάκης - Βίκυ Δαμιανού

Κείμενα: Χριστιάνα Κουλιζάκη

Δραματουργική συνεργασία: Άννα Μισοπολινού

Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Θωμοπούλου

Μακιγιάζ: Ανδρονίκη Σταμούλη

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ειρήνη Αναγνώστου

Σχετικές ειδήσεις
Tango por Piazzolla από το Tango Acropolis στο Ηρώδειο
01.09.2016 10:52
Το Φεστιβάλ Tango Acropolis παρουσιάζει την παράσταση Tango por Piazzolla, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ηρώδειο.
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
Η Βιβιάνα Γιαννάκη και οι Sangre y Agua Tango στο Θέατρο Παλλάς
19.05.2016 13:42
Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και η ομάδα «Sangre y Agua» θα μας ταξιδέψουν για δύο μαγικές βραδιές στον αισθησιακό και γοητευτικό κόσμο του αυθεντικού, παραδοσιακού αργεντίνικου Tango μέσα από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα! Στο Παλλάς την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαΐου.
Tango Seduccion και Tango Revolucion στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
07.03.2016 16:45
Η Gustavo Russo Company παρουσιάζει τις λαμπερές, πρωτοποριακές και αισθησιακές χορογραφίες Tango Seduccion και Tango Revolucion, από τις 20 έως τις 25 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Un Tango Horizontal και GraviDanza ΙΙΙ στο Μικροσκοπικό Θέατρο
22.01.2016 10:20
Συνεχίζονται οι παραστάσεις σύγχρονου χορού από το ρεπερτόριο του Μικροσκοπικού Θεάτρου κάθε πρώτο και τελευταίο Σάββατο του μήνα. Η Αναστασία Λύρα υπογράφει τη χορογραφία, τα κοστούμια και τους φωτισμούς των παραστάσεων.