Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εδικοί και φίλοι: συναυλία του Πέτρου Σαριδάκη στο Άλσος Ηλιούπολης

Εδικοί και φίλοι: συναυλία του Πέτρου Σαριδάκη στο Άλσος Ηλιούπολης

Ο δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Πέτρος Σαριδάκης, θα εμφανιστεί για μία ξεχωριστή συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ο Πέτρος Σαριδάκης ανατρέχει στο παρελθόν και επιλέγει ένα μουσικό πρόγραμμα , σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και την αισθητική της καλής και «ανεκμετάλλευτης» παραδοσιακής μουσικής απο όπου και αν προέρχεται.

 

Ένα ταξίδι τελετουργικό με ρυθμούς και ηχοχρώματα Κρητικά, ταξίδι βγαλμένο μέσα από τα όμορφα μονοπάτια της Κρητικής μουσικής παράδοσης. Μια βόλτα στα όμορφα σοκάκια του παρελθόντος με ξεχασμένες μελωδίες να παίρνουν σάρκα και οστά. «Εδικοί και φίλοι» γίνονται μια όμορφη παρέα με μόνο τους μέλημα να εκφραστούν μουσικά επί σκηνής, να εξωτερικεύσουν την ψυχή τους, να πειραματιστούν!

 

Αφήγηση – παρουσίαση:
Μαρία Κοπανάκη

Μουσικοί:
Παναγιώτης Κουτούζος - λαούτο
Χρήστος Τζελεπόπουλος - μπάσο
Γεωργία Κάλλη - κρουστα
Λευτέρης Γιαννουλάκης - λύρα

Ειδικοί καλεσμένοι: Σωτήρης Δογάνης, Απόστολος Ρίζος, Νίκος Καραβυράκης, Γιώργος Αλεβίζος, Γιάννης Κακλής

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lunatics live στο Santorini Arts Factory
11.08.2016 16:22
Οι LUNATICS, μια Tribute Pink Floyd μπάντα, θα εμφανιστεί σε μια ξεχωριστή συναυλία με έργα των Pink Floyd, στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, στις 21 Αυγούστου 2016.
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Νύχτα πανσέληνη... στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
08.07.2016 12:56
Στις 20 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» μια ξεχωριστή μουσική βραδιά θα αγκαλιάσει τους ήχους της πόλης, με τίτλο "Νύχτα πανσέληνη...”.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Παλιάτσοι από την Όπερα της Βαλίτσας της ΕΛΣ στην Ηλιούπολη
19.04.2016 15:30
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), με το έργο «Παλιάτσοι», του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.