Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

3η Γιορτή Circulo Cooperativa, στην παραλία Καραθώνα στο Ναύπλιο

3η Γιορτή Circulo Cooperativa, στην παραλία Καραθώνα στο Ναύπλιο

Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, στήνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα, ζωντανές εμφανίσεις από 4 σχήματα δωρεάν, σε ένα ολονύχτιο αντάμωμα γεμάτο μουσική!

 

Τη σκυτάλη από το περσινό μεγαλειώδες γλέντι που μας προσέφεραν οι Γιάννης Χαρούλης, ImamBaildi και PureSeconds, παίρνει ο λατρεμένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.

 

Μαζί τους στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού πλαισιώνουν ‘The Mighty N’ και ‘Halfnote’ ζωντανά.

 

Μια βόλτα από μέρη του μυαλού περίεργα και ωραία, γνώριμα κ οικεία απο παλιά, ηλεκτρισμένα ή και παραδοσιακά, από τον αυτοσχεδιασμό μέχρι τη διονυσιακή εκτόνωση. Η συνάντηση των τραγουδοποιών που μετρούν ήδη πορεία δεκαετιών, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Tην τρίτη ετήσια Γιορτή μας, θα ανοίξουν οι The Mighty N και οι Halfnote, ήδη ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες μπάντες της περιοχής, με το δικό τους ξεχωριστό ήχο! Μια χορταστική εκδήλωση που ενώνει το κοινό πολλών ηλικιών, περιοχών και προτιμήσεων, μια συναυλιακή εμπειρία αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών, αλλά και παρουσία των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία ..

Σχετικές ειδήσεις
Μάλαμας, Αγγελάκας, Παυλίδης και Λάργκο στο Εργοστάσιο Πελαργός στο Ναύπλιο
09.08.2016 14:35
Μια μοναδική μουσική εκδήλωση ετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού εργοστασίου «Πελαργός» στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου! 
9η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο
13.07.2016 16:25
Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου, ανοίξει τα μικρόφωνα και τις εντάσεις το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016!
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων σε 37 πόλεις της Ελλάδας
14.06.2016 13:45
Φέτος, με την υποστήριξη και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.
Το Half Note πάει παραλία!
11.05.2016 15:37
Αυτό το καλοκαίρι το Half Note αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση στήνοντας τη σκηνή του ακριβώς δίπλα στο κύμα, στην κοντινή και εύκολα προσβάσιμη παραλία Γλυφάδας, στο Sirocco’s Club.
Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Φουγάρο στο Ναύπλιο
06.11.2015 14:15
Το Φουγάρο στο Ναύπλιο μας προσκαλεί σε μία βραδιά - αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.