Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

3η Γιορτή Circulo Cooperativa, στην παραλία Καραθώνα στο Ναύπλιο

3η Γιορτή Circulo Cooperativa, στην παραλία Καραθώνα στο Ναύπλιο

Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, στήνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα, ζωντανές εμφανίσεις από 4 σχήματα δωρεάν, σε ένα ολονύχτιο αντάμωμα γεμάτο μουσική!

 

Τη σκυτάλη από το περσινό μεγαλειώδες γλέντι που μας προσέφεραν οι Γιάννης Χαρούλης, ImamBaildi και PureSeconds, παίρνει ο λατρεμένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.

 

Μαζί τους στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού πλαισιώνουν ‘The Mighty N’ και ‘Halfnote’ ζωντανά.

 

Μια βόλτα από μέρη του μυαλού περίεργα και ωραία, γνώριμα κ οικεία απο παλιά, ηλεκτρισμένα ή και παραδοσιακά, από τον αυτοσχεδιασμό μέχρι τη διονυσιακή εκτόνωση. Η συνάντηση των τραγουδοποιών που μετρούν ήδη πορεία δεκαετιών, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Tην τρίτη ετήσια Γιορτή μας, θα ανοίξουν οι The Mighty N και οι Halfnote, ήδη ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες μπάντες της περιοχής, με το δικό τους ξεχωριστό ήχο! Μια χορταστική εκδήλωση που ενώνει το κοινό πολλών ηλικιών, περιοχών και προτιμήσεων, μια συναυλιακή εμπειρία αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών, αλλά και παρουσία των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία ..

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Ναύπλιο
16.11.2016 15:21
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο «Μαύρος Γάτος», στο Ναύπλιο υποδέχεται τον Φοίβο Δεληβοριά για μια δυναμική live εμφάνιση.
9η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο
13.07.2016 16:25
Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου, ανοίξει τα μικρόφωνα και τις εντάσεις το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016!
Το Half Note πάει παραλία!
11.05.2016 15:37
Αυτό το καλοκαίρι το Half Note αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση στήνοντας τη σκηνή του ακριβώς δίπλα στο κύμα, στην κοντινή και εύκολα προσβάσιμη παραλία Γλυφάδας, στο Sirocco’s Club.