Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Φωνές στη Μεσόγειο, συναυλία με τους Encardia για το ΚΕΘΕΑ - Παρέμβαση

Φωνές στη Μεσόγειο, συναυλία με τους Encardia για το ΚΕΘΕΑ - Παρέμβαση

Ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «ΚΕΘΕΑ-παρέμβαση» παρουσιάζει το συγκρότημα Encardia στη μουσικοχορευτική παράσταση Φωνές στη Μεσόγειο με το φωνητικό σύνολο Πλειάδες και τη συμμετοχή της ομάδας κρουστών «ΚΕΘΕΑ-παρέμβαση».


Η εκρηκτική συνάντηση της απαράμιλλης πολυφωνίας των Πλειάδων με την εκστατική ταραντέλα των Εncardia. Ένα γιορτινό ταξίδι από τα παράλια της Νότιας Ιταλίας μέχρι τα βουνά της Ηπείρου και των Βαλκανίων μέσα απο τα τραγούδια, τους χορούς, την κίνηση, τα εικαστικά φώτα και την προβολή του Στάθη Μήτσιου. Μια μουσική και χορευτική παράσταση όπου οι 16 μουσικοί και χορευτές επι σκηνής σμίγουν μοναδικά, καταδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η λαϊκή μουσική και ο πολιτισμός της Μεσογείου δεν έχει στεγανά και φέρνει όλους τους ανθρώπους κοντά, μέσα από τους ίδιους καημούς και τις ίδιες χαρές της ζωής…

 

Μέσα απο την πολυετή συνεργασία της ομάδος encardia με τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ γεννήθηκε η ιδέα για τη συγκεκριμένη επετειακή παράσταση στο θέατρο βράχων . Στόχος η παρουσίαση στο Αθηναϊκό κοινό μιας σπάνιας και εξαιρετικά  πολυμορφικής παράστασης πολύ υψηλών προδριαγραφών, που έχει αφετηρία την κοινωνική ευαισθησία. Απο τα έσοδα της 5ης Σεπτεμβρίου θα στηριχτούν οικονομικά τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.Σκηνοθετική επιμέλεια: Χάρης Πεχλιβανίδης
Χορογραφία - επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Μήτσικα
Ενδυματολογική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς
Εικονικό περιβάλλον – φωτισμοί – video mapping: Στάθης Μήτσιος
Τεχνικός ήχου: Πασχάλης Κολέντσης
Συντονισμός & επιμέλεια παραγωγής: μελωδικό καράβι
Πρώτη παρουσίαση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Αττικής
Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Μελωδικό Καράβι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Οι encardia live στο Φουγάρο
17.08.2016 10:00
Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι encardia live στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων
08.08.2016 17:13
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 21:00, στη σκηνή της Αυλής των Νεραϊδοθαυμάτων, στα Κοντόπουλα Κεραμειών θα απολαύσουμε τους encardia.
Οι encardia για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
05.07.2016 16:34
Οι encardia θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Emigranti: μια παράσταση από τους encardia στο Faust
29.02.2016 11:43
Οι encardia παρουσιάζουν στο Faust, από τις 6 Μαρτίου 2016, το Emigranti, μία παράσταση μνήμης και ελπίδας.