Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το Opera Studio της Λυρικής Σκηνής στην Τήνο

Το Opera Studio της Λυρικής Σκηνής στην Τήνο

Στην καλοκαιρινή Τήνο των εκθέσεων, συναυλιών, φεστιβάλ και λοιπών υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού παρουσιάζει την Κυριακή 28 Ιουλίου 5 μουσικούς από τη νέα γενιά καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

Πρόκειται για φοιτητές του Opera Studio της Λυρικής, όπου διδάσκονται οπερατικούς ρόλους από το ευρύ φάσμα του λυρικού ρεπερτορίου. Την περίοδο 2012-2013 το Opera Studio εγκαινιάζει νέες συνεργασίες με ευρωπαϊκά λυρικά θέατρα και φεστιβάλ και συνεχίζει να συμβάλει στην ολοκλήρωση άξιων νέων καλλιτεχνών, ικανών να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της λυρικής τέχνης.

 

Στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού θα παρουσιάσουν έργα των Ροσσίνι, Πουτσίνι , Λεονκαβάλλο, Μπιζέ, Μασνέ, Ντελίμπ, Βέρντι, Λέχαρ, Σακελλαρίδη & Γιαννίδη.

 

Συμμετέχουν: Βάσια Ζαχαροπούλου (soprano), Αθηνά Καστρινάκη (mezzo soprano), Χρήστος Κεχρής (τενόρος), Λητώ Μεσσήνη (soprano), Ειρήνη Αντωνιάδου (πιάνο).

 

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι: FastFerries, Aeolos bay Hotel, Malliaris Travel Tinos

Σχετικές ειδήσεις
Kym, Wohlhuter, Μουράτογλου και φίλοι στο Γαλλικό Ινστιτούτο
31.01.2017 15:14
Μια μοναδική βραδιά με τέσσερις σολίστες διεθνούς φήμης: η Min-Jung Kym, ο Philippe Mouratoglou, η Ariane Wohlhuter και ο Γιάννης Γεωργιάδης, εξάρχων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, συνοδευόμενοι από μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
21.12.2016 13:32
Στο πνεύμα των ημερών, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει τρεις εορταστικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο: στις 28/12 & 05/01 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στις 30/12 στο Πεδίον του Άρεως.
Ρεσιτάλ τραγουδιού για την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης
22.09.2016 12:43
Με ένα ρεσιτάλ τραγουδιού με την σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο Μυρτώ Παπαθανασίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την μνήμη της Μαρία Κάλλας, συνεισφέροντας με τα έσοδα από τα εισιτήρια στην δημιουργία της Ακαδημία Λυρικής Τέχνης "Μαρία Κάλλας", η οποία θα δημιουργηθεί στο διαμέρισμα που έζησε η Μαρία Κάλλας στα νεανικά της χρόνια, στην Οδό Πατησίων 61, στην Αθήνα.
Οι εκδηλώσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τον Σεπτέμβριο
12.09.2016 16:55
Λίγο πριν την έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-17, η Εθνική Λυρική Σκηνή καλωσορίζει το φθινόπωρο με μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στον Σεπτέμβριο.
Κάρμεν: η κωμική όπερα του Ζωρζ Μπιζέ από την ΕΛΣ στο Ηρώδειο
28.06.2016 15:58
Η δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, είναι η εκρηκτική Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ, η οποία θα παρουσιαστεί στις 24, 26, 27, 29 Ιουλίου 2016 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.