Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Χειρολαβές της Λίνας Νικολακοπούλου, στην Αίγινα

Χειρολαβές της Λίνας Νικολακοπούλου, στην Αίγινα

Η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Χειρολαβές" με την Αργυρώ Καπαρούκαι τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου, σε δυο συναυλίες στην Αίγινα, το διήμερο 19-20 Ιουλίου 2013.

 

Οι 2 ερμηνευτές από τη νέα σκηνή του ελληνικού τραγουδιού θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές τους αλλά και μια επιλογή πολύ αγαπημένων τραγουδιών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

 

Βασισμένες στο δίσκο "Χειρολαβές", οι ομώνυμες μουσικές παραστάσεις παρουσιάζουν στο κοινό τα νέα τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική κατάθεση της Λίνας Νικολακοπούλου, σε μουσική Δάφνης Αλεξανδρή και ερμηνεία της Αργυρώς Καπαρού.

 

Σε συνδυασμό με το μουσικό πρόγραμμα γίνεται παράλληλη προβολή εικόνων – συμβόλων της καθημερινής ζωής στην πόλη, υλικό που τονίζει το ιδιαίτερο ύφος αυτής της παράστασης.

 

Ιδέα και Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

 

Τραγουδούν: Αργυρώ Καπαρού & Απόστολος Ρίζος

 

Μουσικοί:

Ακορντεόν: Παναγιώτης Τσεβάς

Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος

 

Σκηνοθεσία οπτικού υλικού: Κώστας Αυγέρης

Σχετικές ειδήσεις
23.11.2016 11:31
Ο Θάνος Μικρούτσικος ολοκληρώνει στο στούντιο την ηχογράφηση του νέου του cd “Στην ομίχλη των καιρών”.
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
...με πένα γυναικεία: Αφιέρωμα στις Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και Λίνα Νικολακοπούλου στο PassPort Art
14.04.2016 12:32
Μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο PassPort Art την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, αφιερωμένη σε 2 από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες γυναίκες-στιχουργούς, την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και την Λίνα Νικολακοπούλου.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.