Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Ζωή Τηγανούρια θα δώσει δυο συναυλίες, σε Μέγαρο Μουσικής και Βεάκειο Πειραιά

Η Ζωή Τηγανούρια θα δώσει δυο συναυλίες, σε Μέγαρο Μουσικής και Βεάκειο Πειραιά

Η γνωστή μουσικοσυνθέτις και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια και το Quintet της, θα δώσει τις παραστάσεις με τίτλο “Ζωή... χωρίς Σύνορα”, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και “Αρώματα του κόσμου”στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις 26 και 30 Ιουλίου 2013, αντίστοιχα.

 

"Ζωή... χωρίς Σύνορα" στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Μεγάρου και"Αρώματα του Κόσμου" στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά στo πλαίσιo των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός-Ναυταθλητικός Σύλλογος "Διογένης", όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά".

 

Το “Zoe's Quintet” αποτελείται από τους μουσικούς:

Ζωή Τηγανούρια (ακορντεόν)

Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο)

Κώστα Κωνσταντίνου (κιθάρα)

Γιώργο Ρούλο (κόντρα-μπάσο)

Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα/κρουστά)

 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 26 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση "Ζωή... χωρίς Σύνορα" που θα γίνει στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα είναι ο Θάνος Πολύδωρας, ο οποίος θα ερμηνεύσει με την νοσταλγική φωνή του παλιές και νέες συνθέσεις της Ζωής , ρετρό, καθώς και Ελληνικά Παραδοσιακά τραγούδια. Στην παράσταση χορεύουν ζευγάρια της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή "Χοροακτίς".

 

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά - 30 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση "Αρώματα του Κόσμου" που θα γίνει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, θα είναι δύο κατ’ εξοχήν Πειραιώτες: ο εξαιρετικός Γιάννης Πετρόπουλος με την διαχρονική φωνή του, και η υπέροχη Μέτζο Σοπράνο Ελένη Βουδουράκη σε μια σύμπραξη σύγχρονου τραγουδιού και λυρικής φωνής.

 

Επίσης, θα φιλοξενηθούν και δύο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ο Νικόλας Αδέσποτος και η Νικολέττα Μηλιώνη. Την παράσταση θα πλαισώσουν χορευτές της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή "Χοροακτίς".

Σχετικές ειδήσεις
Η Γλυκερία τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
21.07.2016 14:00
H αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας.
Παιχνίδι με το χρόνο: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
13.07.2016 14:14
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 μετά την αναβολή της συναυλίας στις 28/6 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχεται το καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
05.05.2016 11:55
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για 2 ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
04.05.2016 11:46
Στον «Πατριάρχη του στίχου» Κώστα Βίρβο, που άφησε πίσω του περί τα δυόμιση χιλιάδες τραγούδια που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη μας, είναι αφιερωμένες οι δύο βραδιές που πραγματοποιούνται στις 25 και 26 Μαΐου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.