Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Βαλίτσες, της Μαρίας Μπακέλλα στο Χυτήριο

Βαλίτσες, της Μαρίας Μπακέλλα στο Χυτήριο

Η Ομάδα Θέατρου Φως Φανάρι παρουσιάζει το έργο της Μαρίας Μπακέλλα με τίτλο “Βαλίτσες”, που θα ανεβαίνει στο Θέατρο Χυτήριο, κάθε Πέμπτη του Ιουλίου στις 20.30.

 

Στις «ΒΑΛΙΤΣΕΣ» ήρωες της καθημερινότητας παλεύουν με την συναισθηματική την κοινωνική και την οικονομική ανεπάρκεια . Κάθε χαρακτήρας και μια βαλίτσα, που ενώ δεν είναι το πρωταγωνιστικό στοιχείο της ιστορίας, η βαλίτσα περιέχει κάθε φορά και κάτι άλλο, κάτι από το οποίο κάθε άπελπις κρατιέται. Πέντε διαφορετικές ιστορίες συνθέτουν την παράσταση , τραγικά πρόσωπα που φτάνουν στα όρια ξεκαρδιστικής γελοιότητας!

 

Βαλίτσες που ξεκίνησαν για ταξίδια αλλά… δεν πήγαν μακριά. Εκμυστηρεύσεις , εξομολογήσεις, εξηγήσεις, δολοφονική αγάπη και φοβερά μυστικά. Όλα διαδραματίζονται στη μέση του δρόμου ,στο παγκάκι ενός πάρκου, στο εσωτερικό ενός λιτού διαμερίσματος. Η δράση ξεκινά στην αυλή του πολυχώρου χυτήριο και καταλήγει στην εσωτερική σκηνή του θεάτρου!

 

Η παράσταση ΒΑΛΙΤΣΕΣ παίχτηκε για πρώτη φορά φέτος τον Απρίλιο και Μάιο στο ΤΙΚΙ ATHENS bar theater.

Σχετικές ειδήσεις
Μωρό μου, με την Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου στο Χυτήριο
08.11.2016 11:57
Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, ερμηνεύει τον ρόλο μιας γυναίκας που «διανυκτερεύει» στον θεατρικό μονόλογο «ΜΩΡΟ ΜΟΥ» σε κείμενο της ίδιας. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χατζής. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Χυτήριο.
“Happy” Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. στο Θέατρο Χυτήριο
14.10.2016 10:28
Το Θέατρο Χυτήριο μας προσκαλεί στην παράσταση “Happy” Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α., ένα μονόλογο βασισμένο στη Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου.
Κάνουμε Χιούμορ… στο Χυτήριο!
11.08.2016 14:51
Στις 24 και 31 Αυγούστου 2016 σας περιμένουν στο Χυτήριο μερικοί από τους πιο περίεργα χιουμοριστικούς χαρακτήρες της Ελληνικής Επικράτειας για να σας «κάνουν χιούμορ».
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου στο Αντιθέατρο Μαρίας Ξενουδάκη
15.03.2016 10:52
«Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ», που παγκοσμίως θεωρείται το καλύτερο έργο του Μολιέρου, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαρίας Ξενουδάκη από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στις 9:15μμ στο ΑΝΤΙΘΕΑΤΡΟ Μαρίας Ξενουδάκη.