Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ψαλίδι στο Lust, Caution

Ψαλίδι στο Lust, Caution
Κόπηκαν στην Κίνα οι ερωτικές σκηνές από την ταινία του Ανγκ Λι, που κέρδισε το Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Κόπηκαν στην Κίνα ερωτικές σκηνές από την ταινία του Ανγκ Λι, που κέρδισε το Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Ερωτικές σκηνές διάρκειας 30 λεπτών χρειάστηκε να κοπούν από την κινεζική ταινία "Lust, Caution", (Προσοχή, Επιθυμία) ένα ερωτικό θρίλερ που κέρδισε το Χρυσό Λέοντα του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν τα παιδιά.

Το φιλμ σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι από την Ταϊβάν, ο οποίος πριν από δυο χρόνια είχε αποσπάσει το ίδιο βραβείο με την ταινία "Το μυστικό του Μπρόουμπακ Μάουντεν".

Ο Λι έκοψε ο ίδιος τις επίμαχες σκηνές για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της ταινίας. Εκτός από τις ερωτικές κόπηκαν και κάποιες σκηνές βίας.

Η ταινία θα προβληθεί στην Κίνα στις 26 Οκτωβρίου ένα μήνα μετά την ημερομηνία που είχε αποφασιστεί αρχικά για την προβολή της.

Σχετικές ειδήσεις
Βράβευση του «Ουζερί Τσιτσάνης» στην Ατλάντα
11.11.2016 14:04
Το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο Κοινού Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στην Ατλάντα.
Frantz, του François Ozon
18.10.2016 14:55
Ο δραστήριος François Ozon (8 Γυναίκες, Potiche, Η Πισίνα) επιστρέφει στο Επίσημο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Βενετίας με το Frantz, μια ασπρόμαυρη -με καταλυτικές έγχρωμες πινελιές- συγκινητική ταινία που διαδραματίζεται στο μεσοπόλεμο, σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας και στο Παρίσι.
Βραβείο FIPRESCI για τη νέα ταινία του Στεφάν Μπριζέ στο Φεστιβάλ Βενετίας
13.09.2016 15:26
Το Βραβείο FIPRESCI (Διεθνής Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας που μόλις ολοκληρώθηκε, απονεμήθηκε στον Γάλλο σκηνοθέτη Στεφάν Μπριζέ και την ταινία του με τίτλο «Une vie» (A woman's life).
Οι νικητές του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
12.09.2016 15:38
Η ταινία The Woman Who Left, το ασπρόμαυρο φιλμ του Φιλιππινέζου σκηνοθέτη Lav Diaz, είναι η μεγάλη νικήτρια στην 73η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η οποία απέκτησε το Χρυσό Λιοντάρι.
Sweet Sixteen, με την Brigitte Bardot σε επανέκδοση
30.06.2016 13:05
Η New Star παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 7 Ιουλίου 2016 την ταινία Sweet Sixteen, ένα ερωτικό γαλλικό δράμα του Marc Allégret, με την Brigitte Bardot.