Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

CosmoteBooks: Το πιο εξελιγμένο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα από την Cosmote

CosmoteBooks: Το πιο εξελιγμένο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα από την Cosmote

Η COSMOTE παρουσιάζει το πιο εξελιγμένο Online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει  περισσότερα από 500.000 βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.  

Διαθέσιμο μέσα από το internet, αλλά και από ειδικές εφαρμογές σε Smartphones και tablets, το CosmoteBooks διαθέτει μια ευρεία γκάμα βιβλίων με περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks. Καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία όπως μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά, επιστημονικά, βιβλία γενικού ενδιαφέροντος κλπ. Επιπλέον και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks εξασφαλίζει συνεχώς για τους καταναλωτές μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες.

Η πρόσβαση στο online βιβλιοπωλείο γίνεται μέσα από το www.cosmotebooks.gr, ενώ παράλληλα διατίθενται και εφαρμογές για τους χρήστες Smartphones και tablets με λειτουργικά Android και iOS1, προκειμένου να αγοράζουν, να κατεβάζουν και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία από τις φορητές συσκευές. Ο αναγνώστης των ebooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα  πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές COSMOTE είναι εντελώς δωρεάν. Oι καταναλωτές που αγοράζουν έντυπα βιβλία μπορούν να τα παραλαμβάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Με το CosmoteBooks ο αναγνώστης μπορεί να έχει παντού και πάντα, στις διακοπές, στις βόλτες, στα ταξίδια όλα τα αγαπημένα του βιβλία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε υπολογιστή, Smartphone ή tablet.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου στο Βιβλιοπωλείο Booktique
17.01.2017 10:16
Οι Εκδόσεις Gema σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου, Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Βιβλιοπωλείο Booktique.
Συνάντηση με τον Δημήτρη Νόλλα στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει
15.12.2016 11:46
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Νόλλας με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Οι ιστορίες είναι πάντα ξένες (Τα διηγήματα 1974-2016), θα συναντήσει φίλους και αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο Επί λέξει.
Συνάντηση με την Κική Δημουλά στο βιβλιοπωλείο του Ίκαρου
29.11.2016 12:59
Με αφορμή την έκδοση της ποιητικής συλλογής Άνω τελεία, η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά θα βρίσκεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Η χοντρομπαλού του Γκυ ντε Μωπασάν στο  βιβλιοπωλείο Πλειάδες
06.06.2016 11:22
Οι εκδόσεις Κίχλη και το βιβλιοπωλείο Πλειάδες σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γκυ ντε Μωπασάν, Η χοντρομπαλού την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Ο Laurent Binet στην Αθήνα
16.05.2016 10:23
Με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του «HHhH - Himmlers Hirn heisst Heydrich (Ο Χάιντριχ είναι ο εγκέφαλος του Χίμλερ)», ο Laurent Binet έρχεται στην Αθήνα, στις 16 Μαΐου 2016 στο Βιβλιοπωλείο Ιανός, σε μία βραδιά γνωριμίας με το κοινό.