Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φοίβος Δεληβοριάς – Καλοκαιριφέρ: Καλοκαιρινή περιοδεία 2013

Ο Φοίβος Δεληβοριάς – Καλοκαιριφέρ: Καλοκαιρινή περιοδεία 2013

Από το Φεστιβάλ των Αναιρέσεων που πραγματοποιήθηκε στη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του Φοίβου Δεληβοριά και των συνεργατών του, με την προοπτική το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦΕΡ»- όπως είναι ο τίτλος των καλοκαιρινών του συναυλιών-να παρουσιαστεί σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα. 

 

Η μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» το χειμώνα προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στον μπριζωμένο τραγουδοποιό και στους τέσσερεις θερμόαιμους συνεργάτες του: η ακατανίκητη διάθεσή τους  να παραμείνουν αναμμένοι δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές!   Έτσι, όχι μόνο θα είναι οι πρώτοι Έλληνες πολίτες που θα συνεχίσουν να  πληρώνουν φόρο θέρμανσης και το καλοκαίρι, αλλά θα τους είναι και αυστηρά απαγορευμένο  να κάτσουν σπίτι τους. Θα πάρουν λοιπόν  μαζί τους τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’ το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές  και  αυτοσχεδιασμούς και θα κατοχυρώσουν τη νέα τους ευρεσιτεχνία σε  όλη την μουσική επικράτεια.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της περιοδείας, όπως έχει έως τώρα διαμορφωθεί:

 

9 ΙΟΥΝΙΟΥ –ΦΕΣΤΒΑΛ «ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ», ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

11 ΙΟΥΝΙΟΥ –ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»,  ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ –13Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΞΟΥ,  Πύργος Μπαζαίου   

2 ΙΟΥΛΙΟΥ –ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (εγκαίνια PUBLIC Ηρακλείου)

12 ΙΟΥΛΙΟΥ –1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΦΑΡΣΑΛΑ, Κτήμα Αίγλη             

25 ΙΟΥΛΙΟΥ – UP FESTIVAL,  ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –ΤΗΝΟΣ, Θέατρο στο Κουμάρο  

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –ΠΑΡΟΣ, Πάρκο Αγίου Ιωάννη Δέτη

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΙΚΑΡΙΑ, Άγιος Κήρυκος

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΙΚΑΡΙΑ, Ράχες

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΠΕΤΣΕΣ, Μουσείο Μπουμπουλίνας

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

 

Σχετικές ειδήσεις
The small suitcase tour: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
07.10.2016 16:52
Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς για τρία live στο Σταυρό του Νότου
28.09.2016 11:28
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφουν στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.