Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι system στο προσκήνιο παλι!

Οι system στο προσκήνιο παλι!
Οι Scars On Broadway είναι το όνομα του νέου project group που δημιούργησαν δύο πρωήν μέλη των System Of A Down. Ο Daron Malakian (φωνητικά/κιθάρες) και ο John Dolmayan (ντραμς) σε συνεργασία με τους Franky Perez (κιθάρες/δεύτερα φωνητικά), Danny Sharmoun (πλήκτρα/percussion) και Dominic Cifarelli (μπάσο).

Ο Daron Malakian είχε ήδη μιλήσει ανοιχτά για το project από το 2005 και για τον Dolmayan η διαφορετική προοπτική των SOB ήταν πολύ ελκυστική, όπως λέει και ο ίδιος : «Είναι ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις ένα διαφορετικό στυλ μουσικής ενώ παίζεις στην ίδια μπάντα».

Βέβαια όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι από τις προκλήσεις ενός νέου συγκροτήματος, η System Of A Down πλευρά τους είναι ακόμα εκεί κι αυτό γιατί πολύ απλά είναι κομμάτι του ποιοι είναι ως μουσικοί.
Οι SOB άρχισαν να ηχογραφούν το Σεπτέμβριο του 2007 και ο ομώνυμος δίσκος τους ( “Scars On Broadway”) θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music Greece στις 28 Ιουλίου.

Το πρώτο σινγκλ του δίσκου ήταν το “They Say” για το οποίο γυρίστηκε και βίντεο κλιπ το οποίο προβάλεται από τα τέλη Ιουνίου.


Σχετικές ειδήσεις
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Η Ευρυδίκη live στη Ρότα
25.07.2016 13:20
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ΕΥΡΥΔΙΚΗ κάνει μία στάση από την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τους Victory In Rio και έρχεται και πάλι στη Ρότα την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Το West Side Story από την Kαμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.06.2016 10:32
Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικος της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway: το West side Story.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 10:58
Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
17.06.2016 15:53
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα εμφανιστεί σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.