Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

This must be the place: Έκθεση στην Kunsthalle Athena

This must be the place: Έκθεση στην Kunsthalle Athena

H Kunsthalle Athena εγκαινιάζει το παράλληλο πρόγραμμα της έκθεσης “This Must Be the Place / Αυτό Είναι το Μέρος;”, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 στις 20:30.

Οι Πολιτικοί Λόγοι είναι μια σειρά από performances καλλιτεχνών, οι οποίες θα παρουσιάζονται σε εβδομαδιαία βάση στο χώρο της Kunsthalle Athena πλαισιώνοντας την έκθεση και ενθαρρύνοντας το διάλογο με το κοινό. Ο πρώτος Λόγος έρχεται από τον Παντελή Παντελόπουλο και έχει τον τίτλο Μηχανισμοί του Κλεμμένου Χρόνου. Πρόκειται για μια οπτικοακουστική αυτοσχεδιαστική σύνθεση που εκτελείται σε πραγματικό χρόνο.

Ο Παντελής Παντελόπουλος ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε γραφικές τέχνες, χαρακτική και μεταξοτυπία. Στο σώμα της δουλειάς του περιλαμβάνονται εγκαταστάσεις, προβολές, οπτική δράση, εικονογραφήσεις, μεταξοτυπίες και ζωγραφική.

 

THIS MUST BE THE PLACE / ΑΥΤO ΕIΝΑΙ ΤΟ ΜEΡΟΣ;

Ατομικές παρουσιάσεις:

Κατερίνα Κανά , Θάνος Κυριακίδης (BLIND ADAM) και Πέτρος Τουλούδης

Με την επιπλέον συμμετοχή των: Σωτήρη Μπακαγιάννη, Άγγελου Πλέσσα, Σωκράτη Σωκράτους, Μαρίας Τζανάκου

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου στην Kapopoulos Fine Arts
17.02.2017 14:29
Στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής εστιάζει ο νέος κύκλος έργων που παρουσιάζει ο Γιώργος Σταθόπουλος στη νέα του ατομική έκθεση, που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00-17.00.
The Show Must Go On: Έκθεση στην Can Christina Androulidaki Gallery
10.01.2017 11:32
Στην πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί CAN με τίτλο ‘The Show Must Go On’ ο Σωτήρης Πανουσάκης παρουσίαζει μια σειρά από ζωγραφικά έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων που δημιούργησε τα τελευταία 13 χρόνια.
Έκθεση του Φίλιππου Γεώργιου Τσινταβή στην Aίθουσα Τέχνης Γ. - Ε. Βάτη στη Σύρο
01.04.2016 10:12
Ο καλλιτέχνης Φίλιππος Γεώργιος Τσινταβής σε μία ακόμα συνεργασία με την Γκαλερί Έρση μεταφέρει στην Ερμούπολη της Σύρου την ατομική του έκθεση με τίτλο «Το μαύρο τετράγωνο της Φαντασίας».
Here Is All There Is: έκθεση του Αλέξη Βασιλικού στη γκαλερί CAN
15.03.2016 12:30
Στην πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί CAN με τίτλο “Here Is All There Is" ο Αλέξης Βασιλικός παρουσιάζει μια σειρά από εικόνες οι οποίες τραβήχτηκαν από το 1995 έως και το 2015.
Έκθεση ζωγραφικής της Beba και του Gabriel Grama στο Grecotel Pallas Athena
08.03.2016 14:48
Ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα, κ. Lucian Fatu, εγκαινίασε στο ξενοδοχείο Pallas Athena έκθεση ζωγραφικής με έργα δύο νέων και καταξιωμένων Ρουμάνων καλλιτεχνών, της Beba (aka Maria Nedelcov) και του Gabriel Grama.