Η Μουσική Σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τους Remi, μια φιλόδοξη νέα μπάντα, που έχει ήδη διανύσει σημαντικό δρόμο στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, για μια ζωντανή εμφάνιση, την Τρίτη 28 Μαΐου 2013.

 

Ο τραγουδοποιός Remi και η μπάντα του ζωντανά στην Αυλαία στο γκάζι!

Στη συναυλία θα εμφανιστούν φίλοι και πρώην μέλη του συγκροτήματος για μια αποχαιρετιστήρια εμφάνιση για το κλείσιμο της σεζόν. Στο playlist του live θα περιληφθεί και το νέο EP με τίτλο «The road not taken». Μια βραδιά folk, rock & roll, country με άξονα πάντα τις ιστορίες του δρόμου.

 

Remi

Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στις Σπέτσες. Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο «Street Serenade» γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. Το 2011 ηχογραφήθηκε το album «The Gospel Of the Road», μια δουλειά επτά ανθρώπων που συνεργάστηκαν για μια σεζόν για την πραγματοποίηση αυτού του album, πάνω σε συνθέσεις του Remi. Μέχρι σήμερα ο Remi έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live stages της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει κυκλοφορήσει δύο album, έχει γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και τρία documentaries. Σε συνεργασία με το σχήμα του (2012), κέρδισαν το διαγωνισμό «Bands Festival 2012» που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο υπό την αιγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss Fm Μαγνησίας. Επίσης, έλαβε το βραβείο «Most contributing artist» από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree), όταν αποφοίτησε από το τμήμα μουσικών σπουδών.

 

Στιγμιότυπα:

Άνοιξε την συναυλία του Sivert Hoyem (ExMadrugada) στον πολυχώρο «Πολιτεία» στη Πάτρα (28/11/12) και στο «Boxx Stage Club» στα Ιωάννινα (2/12/12).

Άνοιξε την συναυλία των Puressence στο «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα (28/03/13) και στο «Μικρό Πρίγκηπα» στη Πάτρα (29/03/12).