Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Βραδιά Συνάντησης του Off Off Athens Festival

Βραδιά Συνάντησης του Off Off Athens Festival

Tο θεατρικό Φεστιβάλ Off-Off Athens Festival πήρε την τελική του μορφή. Στο φετινό πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από 3 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου, θα συμμετάσχουν 22 νέες θεατρικές ομάδες.

 

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ, διοργανώνεται μια βραδιά με ιδιαίτερη επιτυχία που έχει γίνει πλέον θεσμός. Το βασικό θέμα της βραδιάς αυτής είναι ότι προβάλλονται μονταρισμένα όλα τα τρέιλερ των παραστάσεων που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Θα απολαύσουμε την ευρηματικότητα των συμμετεχόντων, παίρνοντας έτσι όλοι μας μια ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε φέτος στην Κεντρική Σκηνή…

 

Μια βραδιά γνωριμίας που μεταφέρεται “after hours” στην αυλή του θεάτρου με μουσική , ποτό και συζήτηση!

 

Φέτος η βραδιά συνάντησης των συντελεστών και η προβολή των Video Clip θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 21:30.

 

Η βραδιά είναι βασικά αφιερωμένη στους συντελεστές των παραστάσεων και στους δημοσιογράφους, αλλά είναι παράλληλα ανοιχτή στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Club des Belugas feat. Brenda Boykin στο Athens Music Festival!
07.12.2016 10:46
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Athens Music Festival με Goran Bregovic και Γιώτα Νέγκα στο Διογένης Studio
29.11.2016 16:27
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Off off Athens 2016: Παρουσίαση προγράμματος στο Επί Κολωνώ
26.05.2016 14:17
Tο θεατρικό Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS ξεκινάει σε λίγες ημέρες! Την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί, σε μια βραδιά συνάντησης όλων των συντελεστών, η παρουσίαση του φετινού προγράμματός του, που - όπως κάθε χρόνο - γίνεται με την προβολή μιας σειράς βίντεο που οι ίδιοι οι συντελεστές εμπνεύστηκαν και επιμελήθηκαν για να παρουσιάσουν την ταυτότητα τής παράστασή τους.
Το Transmission Arts Festival Athens – Karlsruhe στο Ρομάντσο
01.04.2016 17:15
Το Contemporary Art Showcase Athens (C.A.S.A.) παρουσιάζει το φεστιβάλ Transmission Arts Festival Athens – Karlsruhe.
12o Athens Digital Arts Festival: Παράταση Ανοιχτού Καλέσματος Συμμετοχής
26.01.2016 17:07
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το 12ο Athens Digital Arts Festival παρατείνεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2016 λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από την καλλιτεχνική κοινότητα. Το Athens Digital Arts Festival θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Μαΐου 2016, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.