Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Παύλος Συνοδινός ξανά στο Σταυρό του Νότου

Ο Παύλος Συνοδινός ξανά στο Σταυρό του Νότου

Ο Παύλος Συνοδινός και οι ''Greeklish Babylon” επανέρχονται στο Plus του Σταυρού του Νότου, για μια ζωντανή μουσική εμφάνιση με εκλεκτή ομάδα μουσικών, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, στις 22.30.


Θα ακούσουμε μέρος του album, το οποίο πρόκειται για μια αμφισβήτηση της Νεοελληνικής Βαβυλώνας, με άλλοτε υπερκατεργασμένο και άλλοτε εντελώς ακατέργαστο ηλεκτρικό ήχο, αλλά και μουσικές στιγμές και παντρέματα χωρίς κανένα σύνορο. Η Greeklish Babylon στο live αυτό παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι συντελεστές του φτιάχνουν ένα aggressive - underground σκηνικό το οποίο μπλέκει την ξένη με την ελληνική τραγουδοποιία.

Οι Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Γιάννης Παξεβάνης (noise guitars), Νίκος Ζαδές (synth bass, keys) και Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά) πλαισιώνουν τις ηλεκτρικές κιθάρες του Παύλου Συνοδινού.

Όλα στα greeklish… είτε στην πραγματική ζωή, είτε με τη ''δύναμη'' του πληκτρολογίου...

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Πέτρος Συνοδινός και οι Canta Madara live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.04.2016 11:50
Ο Πέτρος Συνοδινός και οι Canta Madara έρχονται για μία μόνο εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου "plus", την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 8.30μ.μ.
Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Σταυρό του Νότου
21.03.2016 15:42
Η πολυσχιδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς  Buzz Bastardz, έρχονται να μας συναντήσουν ξανά στον Σταυρό του Νότου Club την Τετάρτη 30 Μαρτίου, για να μας παρασύρουν στο μοναδικό αυθεντικό και πολυσυλλεκτικό τους buzz..!
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
12.11.2015 10:42
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου.

Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Σταυρό του Νότου
02.11.2015 12:37
H ιδιοσυγκρασιακή τραγουδίστρια/vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της the Buzz Bastardz, μας συναντούν ξανά στον Σταυρό του Νότου Plus στις 14 του Νοέμβρη, έχοντας καλεσμένο το σπουδαίο και διεθνώς καταξιωμένο μουσικό Μάνο Αχαλινωτόπουλο, για να βαδίσουν μαζί σε δρόμους αυθεντικούς και αυτοσχεδιαστικούς.