Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Νίκος Νικόπουλος για μια βραδιά, στην Αυλαία

Ο Νίκος Νικόπουλος για μια βραδιά, στην Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή Αυλαία θα υποδεχθεί για πρώτη φορά το Νίκο Νικόπουλο, ο οποίος θα ερμηνεύσει δικά του κομμάτια, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν στο κοινό για πρώτη φορά, καθώς και διασκευές γνωστών τραγουδιών από τον έντεχνο ροκ χώρο, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013.

 

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί:

Γιώργος Κουτσούκης: κιθάρες

Ιάσονας Κτενάς: βιολί

Μιχάλης Αγγελόπουλος: πλήκτρα

Θάνος Παπαποστόλου: μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας: τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Μια βραδιά του Μαγιού: Η Πένυ Ξενάκη και ο  Νίκος Καρακαλπάκης στη Galerie Δημιουργών
26.04.2016 12:20
"Μια βραδιά του Μαγιού" με την Πένυ Ξενάκη και τον Νίκο Καρακαλπάκη θα πραγματοποιηθεί στη Galerie Δημιουργών το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.
Ο Νίκος Ζουρνής live στο Passport Art
19.04.2016 14:13
Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνέυτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...
The Sound of Color: Η τρίτη παράσταση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
31.12.2015 13:33
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τρίτη παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Φώτης Σιώτας (βιολί), ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (drums) και ο Κωνσταντίνος Νησίδης στα visuals.