Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους, για μια εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου Plus

Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους, για μια εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθούν και πάλι μαζί στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 11 Μαΐου 2013.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή και ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών των τελευταίων χρόνων, έχουν πάρα πολλά να μοιραστούν, μιας και συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή με υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 

Η μαγική περσινή βραδιά όπου συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής ύστερα από δέκα χρόνια και η αγάπη που τους έδειξε ο κόσμος, είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία επιβάλλεται να επαναληφθεί. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες , αλλά και επιλογές από τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών που αγαπούν και ξεχωρίζουν. Με ένα πιάνο και μια φωνή θα μας ταξιδέψουν σε "θάλασσες και χώρες μακρινές" κάνοντας στάσεις σε όλες τις αγαπημένες μουσικές γειτονιές αυτού του κόσμου!

 

"Ό, τι με αγγίζει, είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο" λέει ένα από τα τραγούδια τους κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

 

Γιώργος Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 11 Μαΐου στον Σταυρό του Νότου Plus!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.