Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Βαζάκας: Έκθεση «Brands», στην γκαλερί Yiayiannos Gallery

Παύλος Βαζάκας: Έκθεση «Brands», στην γκαλερί Yiayiannos Gallery

H Titanium Yiayiannos Gallery, παρουσιάζει τον έκθεση του Παύλου Βαζάκα με τίτλο «Brands».

 

Η έκθεση, θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στις 20.00 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

 

Σκέψεις πάνω στην έκθεση: 

Η τέταρτη κατά σειρά έκθεση του Παύλου Βαζάκα, με τίτλο “Brands”, είναι γεγονός και μας βάζει να δούμε κατάματα την αλήθεια. Ο καλλιτέχνης βγαίνει μια βόλτα στην Αθήνα και παρατηρεί, δημιουργώντας έναν κόμπο στο στομάχι. Ένα δυνατό brand μπροστά, μια ανθρώπινη αδυναμία πίσω και αντίστροφα. Λάμψη, ευτυχία, δόξα, πλούτος. Όλα ακουμπούν ξυστά, σχεδόν γδέρνουν τη θλίψη, τη δυστυχία, την αποτυχία τη φτώχια.

Άνοδος και πτώση; Ή πτώση σε άνοδο; Όπως και να ‘χει τα brands κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς έχουμε μάθει πια σ’ αυτήν την ειρωνική συνύπαρξη. Ένα brand ζει στο παντού και στο πάντα. Ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει στ’ αλήθεια. Ζει στην τρύπα του. Στο κενό, που το ίδιο μπορεί να δημιουργήσει. Βranded εξαθλίωση; Μπορείς να το πεις κι έτσι. Γιατί τα brands μπορεί να ζουν στο φως, αλλά δυστυχώς φαίνονται και στο σκοτάδι.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Ιάσονα Βενετσανόπουλου στην Image Gallery
23.01.2017 11:48
O Ιάσονας Βενετσανόπουλος παρουσιάζει στην Image Gallery τη δεύτερη ατομική του έκθεση με τίτλο “There is another world, but it is inside this one” σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Ματίνας Χαραλάμπη.
“Through the MirROAR”: Έκθεση στην Manifactura Gallery
09.11.2016 13:01
Η Manifactura Gallery στο Χαλάνδρι παρουσιάζει την έκθεση “Through the MirROAR” με σχέδια των Manolo και Αλεξίας Λουγιάκη.
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν: Τοπίο και Νεκρή φύση: Έκθεση στην MaLou Art Consulting & Gallery
08.11.2016 11:28
Η MaLou Art Consulting & Gallery παρουσιάζει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων με τίτλο ‘’Ανακαλύπτοντας το παρελθόν’’. Στην πρώτη έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα με θέμα ‘’Τοπίο και νεκρή φύση’’ από τη συλλογή της MaLou Art Consulting & Gallery.
The gap in between: έκθεση του Mario Airò στη γκαλερί Bernier-Eliades Gallery
20.09.2016 12:25
Η γκαλερί Bernier-Eliades Gallery, εγκαινιάζει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 την έκθεση του Mario Airo "The gap in between".
Multiples: ομαδική έκθεση στην Eleftheria Tseliou gallery
14.06.2016 09:55
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ‘Multiples’. Η έκθεση ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.