Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Καινούργιο single από τους Cure

Καινούργιο single από τους Cure
Οι Cure κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο Sleep When I\'m Dead. Πρόκειται για το τρίτο στην σειρά single από τον καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβρη. Στις 13 του μηνός κυκλοφόρησε το νέο cd – single των αγαπημένων στο ελληνικό κοινό, Cure. Στο single υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι με τον τίτλο down under.

Απόσπασμα του  ομώνυμου κομματιού υπάρχει και στην ηλεκτρονική σελίδα του γκρουπ, www.thecure.com για όποιον θέλει να το ακούσει πριν το αγοράσει.  Την παραγωγή του κομματιού την έχει επιμεληθεί  ο Robert Smith.

Τον Σεπτέμβρη έχει οριστεί τελικά η κυκλοφορία του άλμπουμ τους και οι Cure έχουν ήδη ξεκινήσει την περιοδεία τους για την προώθηση του. Και από ότι έχουμε ακούσει από τα τρία αυτά singles οι φίλοι του συγκροτήματος περιμένουν έναν πολύ καλό και άρτιο άλμπουμ.


Σχετικές ειδήσεις
Where’s The Revolution, το 1ο single από το νέο άλμπουμ των Depeche Mode
03.02.2017 15:22
Λίγους μήνες πριν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στις 17 Μαΐου στο Terra Vibe, οι Depeche Mode ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Spirit”.
01.02.2017 14:44
Ο Παντελής Κυραμαργιός και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Πλέγμα καλωσορίζουν τη νέα χρονιά και μας παρουσιάζουν ένα καινούργιο single με τίτλο "Αρετή".
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Ocean: Νέο video από τους Lower Cut
07.04.2016 12:17
Οι Lower Cut, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ψηφιακό single “Ocean” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους στην εταιρεία Puzzlemusik, σε παραγωγή Αλεξ Μπόλπαση. Προπομπός του, ένα diy video, γυρισμένο στους δρόμους της Αθήνας.
Η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική Live
30.03.2016 14:02
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική, την Κυριακή 17 Απριλίου. Αφορμή το καινούργιο της τραγούδι «ΠΑΓΟΣ» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε από την 14music.