Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Indust_Real Evol_ution

Indust_Real Evol_ution
Η ιδιαίτερη μουσική κολλεκτίβα των Drog_A_Tek μας συναντά στο Σχολείον αυτή τη φορά, στις 12 Ιουλίου, και πάλι σαν να έχουν κάτι καινούριο και φρέσκο να δείξουν για πρώτη φορά.

Οι Drog_A_Tek είναι σίγουρα ένα ελαστικό μουσικό σχήμα που αυτοπροσδιορίζεται σε κάθε του συνάντηση.

Ο πειραματισμός είναι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα πάνω στη μουσική, εξωτερικεύοντας ήχους, εικόνες, ρυθμούς και συναίσθημα.

Και όπως μαρτυρά και ο τίτλος που έχουν δώσει, Indust_Real Evol_ution, η μουσική τους θα φέρει την επανάσταση με ένα αλλιώτικο τρόπο.

Φωτογραφίες, προβολές, πρόσωπα, συναισθήματα, πειράματα και αυτοσχεδιασμοί αποτελούν τα συστατικά στοιχεία «ενός οπτικοακουστικού αφηγήματος αποσπασματικών εντυπώσεων».

Αυτή τη φορά το αμφιθεατρικό Σχολείο θα ολοκληρωθεί σαν χώρος με τη σύμπραξη του μουσικού σχήματος και του κοινού, καταλήγοντας στην ημιτελή μορφή του μετά το τέλος της εκδήλωσης, όταν μουσικοί και κοινό θα είναι ένα.

Σχετικές ειδήσεις
Athens Big Band Presents the World of Hammond στο Θέατρο Παλλάς
12.04.2016 17:01
Στον κόσμο του μουσικού οργάνου Hammond θα μας ταξιδέψει η Big Band του Δήμου Αθηναίων στη μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11.30π.μ στο θέατρο Παλλάς.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Συναυλία για βιολοντσέλο και πιάνο με τους Γ. Τσιτσελίκη & Δ. Ευνουχίδου στο Ωδείο Αθηνών
25.02.2016 13:26
Στην αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής» του Ωδείου Αθηνών, του αρχαιότερου μουσικού εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30, ένα μοναδικό ρεσιτάλ.
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ΕΛΣ στο Πεδίον του Άρεως
23.12.2015 12:56
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, στις 17.00, στο Πεδίον του Άρεως, η ΕΛΣ θα πραγματοποιήσει συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με τη συμμετοχή καταξιωμένων Μονωδών και μικρού μουσικού συνόλου, σε μουσική διεύθυνση Χρύσανθου Αλισάφη.
Τελετή Απονομής Βραβείων Gina Bachauer-Νικολάου Δούμπα 2015
15.12.2015 12:14
Τελευταία και κορυφαία εκδήλωση του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer και του Συνδέσμου Αναβάθμισης Ιστορικού & Εμπορικού Κέντρου Αθήνας για το έτος 2015, αποτελεί η Τελετή Απονομής Βραβείων Gina Bachauer-Νικολάου Δούμπα και η Συναυλία Βραβευμένων Υποτρόφων του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer.