Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Indust_Real Evol_ution

Indust_Real Evol_ution
Η ιδιαίτερη μουσική κολλεκτίβα των Drog_A_Tek μας συναντά στο Σχολείον αυτή τη φορά, στις 12 Ιουλίου, και πάλι σαν να έχουν κάτι καινούριο και φρέσκο να δείξουν για πρώτη φορά.

Οι Drog_A_Tek είναι σίγουρα ένα ελαστικό μουσικό σχήμα που αυτοπροσδιορίζεται σε κάθε του συνάντηση.

Ο πειραματισμός είναι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα πάνω στη μουσική, εξωτερικεύοντας ήχους, εικόνες, ρυθμούς και συναίσθημα.

Και όπως μαρτυρά και ο τίτλος που έχουν δώσει, Indust_Real Evol_ution, η μουσική τους θα φέρει την επανάσταση με ένα αλλιώτικο τρόπο.

Φωτογραφίες, προβολές, πρόσωπα, συναισθήματα, πειράματα και αυτοσχεδιασμοί αποτελούν τα συστατικά στοιχεία «ενός οπτικοακουστικού αφηγήματος αποσπασματικών εντυπώσεων».

Αυτή τη φορά το αμφιθεατρικό Σχολείο θα ολοκληρωθεί σαν χώρος με τη σύμπραξη του μουσικού σχήματος και του κοινού, καταλήγοντας στην ημιτελή μορφή του μετά το τέλος της εκδήλωσης, όταν μουσικοί και κοινό θα είναι ένα.

Σχετικές ειδήσεις
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
Folies de cabaret: Μουσική παράσταση στον Αυλητή Art
21.12.2016 15:47
Πέντε βραδιές μουσικού θεάτρου με μελωδίες από τα πιο γνωστά μιούζικαλ θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του cabaret, από την ποτοαπαγόρευση μέχρι τα φημισμένα night clubs και τις λαμπερές βραδιές τζαζ του Μεσοπολέμου.
Athens Big Band Presents the World of Hammond στο Θέατρο Παλλάς
12.04.2016 17:01
Στον κόσμο του μουσικού οργάνου Hammond θα μας ταξιδέψει η Big Band του Δήμου Αθηναίων στη μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11.30π.μ στο θέατρο Παλλάς.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».