Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Γρ. Πολύζος - Απ. Ρίζος, Μ. Κρασοπούλου με guest τον Λάκη Χαλκιά, στο Σταυρό του Νότου

Γρ. Πολύζος - Απ. Ρίζος, Μ. Κρασοπούλου με guest τον Λάκη Χαλκιά, στο Σταυρό του Νότου

Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί στο Club τον νέο συνθέτη Γρηγόρη Πολύζο στην πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής, με ερμηνευτές τον Απόστολο Ρίζο και την Μαρία Κρασοπούλου και guest τον Λάκη Χαλκιά.

 

Ο νέος συνθέτης Γρηγόρης Πολύζος με το πρώτο του album «Σε τόπους που δεν ξέρω» (μια παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη) κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις , προκαλώντας εύλογα τις θερμότερες προσδοκίες.

 

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 22:00 πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζοντας τραγούδια του που έχουν ήδη αγαπηθεί («Ακατοίκητο νησί», « Στην παλιά την εθνική», « Πέτρα απ’ το φεγγάρι», «Κουτσό στρατιωτάκι», « Αγάπη») μαζί με άλλα, «μυστικούς δασκάλους» όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, άλλων συνθετών.

 

Με το πιάνο του και προσωπικότητες της μουσικής όπως ο συνθέτης Νίκος Αντύπας στα τύμπανα, ο Άκης Τουρκογιώργης στην κιθάρα, ο Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί , ο Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο και ο Χάρης Μέρμηγκας στο ηλεκτρικό μπάσο και τους βασικούς του ερμηνευτές Απόστολο Ρίζο και Μαρία Κρασοπούλου αλλά και τον ιδιαίτερο καλεσμένο του Λάκη Χαλκιά (ο οποίος συμμετέχει στο δίσκο του «Σε τόπους που δεν ξέρω») σας περιμένει να μοιραστείτε μαζί του την αίσθηση της πρώτης φοράς.

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Ιανουάριος 2017 στο Σταυρό του Νότου
03.01.2017 14:35
Ο Σταυρός του Νότου καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολλή μουσική φυσικά όπως πάντα!
Αποστάσεις: Νέος δίσκος των Γρηγόρη Πολύζου & Μαρίας Κρασοπούλου
23.12.2016 13:38
"Αποστάσεις" είναι ο νέος δίσκος των Γρηγόρη Πολύζου & Μαρίας Κρασοπούλουπου κυκλοφορεί από την εταιρεία Μικρός ήρωας.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Η Katerine Duska live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.03.2016 16:29
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής έρχεται για μία μόνο εμφάνιση την Πέμπτη 31 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Plus!