Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Κούλα η κατσικούλα γυρνάει την Ελλάδα!

Η Κούλα η κατσικούλα γυρνάει την Ελλάδα!
Το γνώστο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι, συνεχίζει τις παραστάσεις αυτό το καλοκαίρι μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον φετινό χειμώνα.

Σε σκηνοθεσία του Κώστα φαρμασώνη καί με γνωστούς πρωταγωνιστές, όπως οι Αντωνιάδης Δημήτρης, Δρακοπούλου Μαρία, Κώστας Αυλωνίτης, Δημήτρης Λύρας, Βασίλης Παπαλαζάρου, Χριστίνα Πλατανιώτη και Νικόλας Φραγκιουδάκης, είναι σίγουρο ότι η επιτυχία του χειμώνα θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι.

Το έργο Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι δεν είναι ενα κοινότυπο έργο. Αντιθέτως, δίνει μια διαφορετική χροιά στα παιδικά θεατρικά θέματα. Εκθέτει κοινωνικά ζητήματα τα οποία τα παιδιά αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, Η Κούλα η κατσικούλα είναι και τραγούδι, πασίγνωστο που μάλιστα τραγουδιέται και ακούγεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως είναι φυσικό όλοι οι συντελεστές έχουν εισπράξει τα κέρδη τους,εκτός απο τους νόμιμους δικαιούχους που δεν γνωρίζουν ότι το τραγούδι τους εχει γνωρίσει τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Το έργο γράφτηκε απο τον Τριβιζά, τον μεγάλο παραμυθά την Άνοιξη του 2007 με σκοπό να το παρουσιάσουν οι ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ την ημέρα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διανοητικής Ιδιοκτησίας στο Τεχνόπολις, μετα την πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το έργο θα περιοδεύσει στις ακόλουθες πόλεις:

13/7: Ηλιούπολη, Δημοτικό Θέατρο Άλσους
14/7: Γαλάτσι, Θέατρο Άλσους Βεΐκου
22/7: Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, Θέατρο Δάσους  «Δρούβα»
23/7: Αίγιο
24/7: Τρίπολη, Θέατρο Άλσους
25/7: Ακράτα
26/7: Γύθειο, Μαραθονήσεια
7/8: Κως, Μεσαιωνικό Κάστρο
9/9: Φεστιβάλ Βύρωνα
10/9: Ελευσίνα, Αισχύλεια

Σχετικές ειδήσεις
Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
10.10.2016 13:37
Το έργο Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, του Βασίλη Παπαβασιλείου, η μεγάλη επιτυχία του Θεάτρου Τέχνης, επιστρέφει στη σκηνή της Φρυνίχου αυτή τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και για μόνο 6 παραστάσεις!
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: η παράσταση στην Αττική
25.08.2016 16:10
Η παράσταση του πολυβραβευμένου Δήμου Αβδελιώδη, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές, συνεχίζει την περιοδεία της με παραστάσεις στην Αττική.
Προσφορές εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Εθνικού στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
07.06.2016 09:51
Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει την ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά το περσινό καλοκαίρι, τα ειδικά πακέτα προσφορών που αφορούν στις τρεις καλοκαιρινές του παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Ο Ρινόκερος, του Ευγένιου Ιονέσκο από την ομάδα ΜωβΑμόκ
20.05.2016 12:41
Η ΜωβΑμόκ (θεατρική ομάδα Γεωλογίας) παρουσιάζει το έργο ''Ο Ρινόκερος'' του Ευγένιου Ιονέσκο, για λίγες παραστάσεις.
Το μάθημα, του Ευγένιου Ιονέσκο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.03.2016 13:31
Ο Βασίλης Βασιλάκης σκηνοθετεί Το μάθημα του Ευγένιου Ιονέσκο για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.