Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τρία Κάππα, στο Θέατρο της Ημέρας

Τρία Κάππα, στο Θέατρο της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας, παρουσιάζει το έργο «Τρία Κάππα» σε σκηνοθεσία Σταυριανού Κιναλόπουλου, που αποτελεί μια αληθινή ιστορία συγγνώμης.

 

Η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, ενώ οι παραστάσεις θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

Μια ιστορία που μας που μας μαθαίνει ότι όλα συγχωρούνται. Εκτός από μόνο ένα πράγμα. Ποιο;

 

Το πρώτο ελληνικό έργο θεάτρου καταγραφής, σύμφωνα με τον Κ.Γεωργουσόπουλο.

 

Περίληψη:

Το Τρία Κάππα καταγράφει την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που δέχτηκε 3 σφαίρες στο κεφάλι από έναν νεαρό ληστή. Ο ληστής παραδόθηκε αλλά η γυναίκα έπεσε σε κώμα. Ξύπνησε, σχεδόν παράλυτη, τυφλή, μη μπορώντας να μιλήσει, ούτε καν να καταπιεί. Δίπλα της, μόνιμο στήριγμα, ο γιος της, ίδια ηλικία με τον ληστή. Την βοηθά να επανέλθει, παρατώντας στην άκρη τη δική του ζωή. Η γυναίκα σιγά-σιγά γιατρεύεται. Θέλοντας να κάνει ένα και μόνο πράγμα. Να σηκωθεί, να δει, να μιλήσει ώστε να πάει στη φυλακή. Να βρει τον ‘’φονιά’’ της. Και να συγχωρήσει! Όμως αυτή, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας. Μιας ιστορίας που μας μαθαίνει ότι όλα συγχωρούνται. Εκτός από μόνο ένα πράγμα. Ποιο;

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σταυριανός Κιναλόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Σόνια Αϊραπετίδου      

Σκηνικά – κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη     

Παίζουν: Γεωργία Ζώη, Λουκάς Μπίτσας, Αλέξια Παπαθανασίου & Σταυριανός Κιναλόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Ελληνικό Θέατρο στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
04.01.2017 10:32
Το θεατρικό 2017 ξεκινά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων με τρία έργα σημαντικών Ελλήνων συγγραφέων του νεότερου, και όχι μόνο, ρεπερτορίου: το διήγημα μυστηρίου του Κ.Π. Καβάφη Εις το φως της ημέρας, το άπαικτο έργο του Αριστείδη Αντονά Ο Μηχανισμός του Δωματίου και το διήγημα της Ελεωνόρας Σταθοπούλου Εις Ελευθερίαν.
01.12.2016 15:05
«Η Γυναίκα / Το Ρούχο» είναι ο τίτλος της performance που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Όλγας Ποζέλη στο Θέατρο Φούρνος, από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Αποκάλυψη βόμβα, στο Θέατρο της Ημέρας
21.11.2016 12:18
Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη, την κωμωδία "Αποκάλυψη βόμβα" σε σκηνοθεσία Ζωής Ρηγοπούλου.
Δείπνο ηλιθίων, του Francis Veber στο Θέατρο Κάππα
05.10.2016 17:20
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες του φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Κάππα, την κλασσική πλέον κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων».
Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Francis Veber έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Κάππα!
03.08.2016 17:10
Την εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στο Θέατρο Κάππα, τη θεατρική του στέγη τα τελευταία χρόνια. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Τάκης Παπαματθαίου.