Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Τρία Κάππα, στο Θέατρο της Ημέρας

Τρία Κάππα, στο Θέατρο της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας, παρουσιάζει το έργο «Τρία Κάππα» σε σκηνοθεσία Σταυριανού Κιναλόπουλου, που αποτελεί μια αληθινή ιστορία συγγνώμης.

 

Η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, ενώ οι παραστάσεις θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

Μια ιστορία που μας που μας μαθαίνει ότι όλα συγχωρούνται. Εκτός από μόνο ένα πράγμα. Ποιο;

 

Το πρώτο ελληνικό έργο θεάτρου καταγραφής, σύμφωνα με τον Κ.Γεωργουσόπουλο.

 

Περίληψη:

Το Τρία Κάππα καταγράφει την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που δέχτηκε 3 σφαίρες στο κεφάλι από έναν νεαρό ληστή. Ο ληστής παραδόθηκε αλλά η γυναίκα έπεσε σε κώμα. Ξύπνησε, σχεδόν παράλυτη, τυφλή, μη μπορώντας να μιλήσει, ούτε καν να καταπιεί. Δίπλα της, μόνιμο στήριγμα, ο γιος της, ίδια ηλικία με τον ληστή. Την βοηθά να επανέλθει, παρατώντας στην άκρη τη δική του ζωή. Η γυναίκα σιγά-σιγά γιατρεύεται. Θέλοντας να κάνει ένα και μόνο πράγμα. Να σηκωθεί, να δει, να μιλήσει ώστε να πάει στη φυλακή. Να βρει τον ‘’φονιά’’ της. Και να συγχωρήσει! Όμως αυτή, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας. Μιας ιστορίας που μας μαθαίνει ότι όλα συγχωρούνται. Εκτός από μόνο ένα πράγμα. Ποιο;

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σταυριανός Κιναλόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Σόνια Αϊραπετίδου      

Σκηνικά – κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη     

Παίζουν: Γεωργία Ζώη, Λουκάς Μπίτσας, Αλέξια Παπαθανασίου & Σταυριανός Κιναλόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Δείπνο ηλιθίων, του Francis Veber στο Θέατρο Κάππα
05.10.2016 17:20
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες του φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Κάππα, την κλασσική πλέον κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων».
Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Francis Veber έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Κάππα!
03.08.2016 17:10
Την εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στο Θέατρο Κάππα, τη θεατρική του στέγη τα τελευταία χρόνια. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Τάκης Παπαματθαίου.
Εσύ, εγώ και τα σύννεφά μας του Ερίκ Βεστφάλ στο Θέατρο της Ημέρας
27.01.2016 16:11
Μια πολυσυζητημένη παράσταση που παίχτηκε τη θεατρική περίοδο 2012-13, επιστρέφει από 18 Μαρτίου 2016, στο Θέατρο της Ημέρας.
Τρεις ψηλές γυναίκες, του Έντουαρντ Άλμπυ στο Θέατρο της Ημέρας
20.01.2016 14:49
Το Θέατρο της Ημέρας φιλοξενεί την ομάδα «Ν.ΕΛ.Ε.ΑΝΑ» που παρουσιάζει το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ, «Τρεις ψηλές γυναίκες» (Three tall women) σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στις 6, 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2016.
Morendo, ένας μονόλογος για τη γυναίκα που άλλαξε την ιστορία της όπερας στο Θέατρο Αλκμήνη
01.12.2015 14:23
Ένας μονόλογος για τη γυναίκα που άλλαξε την ιστορία της όπερας, το ‘MORENDO’ σε σκηνοθεσία Όλγας Λασκαράτου έρχεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Θέατρο Αλκμήνη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.