Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Orishas και Federico Aubele ζωντανά

Orishas και Federico Aubele ζωντανά
Στις 14 Ιουλίου, η Αθήνα θα γεμίσει με τους ήχους των Orishas και του Federico Aubele, στο θέατρο Λυκαβηττού.     Οι πιο εκλεκτοί εκπρόσωποι της σύγχρονης μουσικής της Λατινικής Αμερικής οι Orishas από την Κούβα, το κορυφαίο, βραβευμένο με Grammy, latin hiphop συγκρότημα που μας έχει προσφέρει τις πιο αξέχαστες συναυλίες των τελευταίων ετών και δικαίως λατρεύεται από το ελληνικό κοινό αφού τους έχουμε ξαναδεί άλλες δυο φορές στην Ελλάδα.

    Οι Orishas έχουν έτοιμο τον καινούργιο δίσκο τους Cosita Buena, ο οποίος κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου από την ΕΜΙ. Το πρώτο single είναι το Bruja και ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα της πόλης. 
Και ο Federico Aubele από την Αργεντινή, ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά των Thievery Corporation και του ελληνικού ραδιοφώνου με την εντελώς δική του latin lounge πρόταση. Η sold-out εμφάνιση του τον περασμένο χειμώνα στην Αθήνα απέδειξε ότι ο Federico έχει καταφέρει να μας μαγέψει με τον μοναδικό ήχο του. Το ίδιο που έκανε και με τους Thievery Corporation, όταν τους έστειλε ένα demo με την μουσική του πριν από αρκετά χρόνια, αλλάζοντας έτσι την ζωή του!

    Ο Federico είναι από τις πραγματικά ξεχωριστές περίπτωσεις καλλιτέχνη, για τους οποίους μιλάει, χωρίς υποβοηθήματα, το έργο τους. Ενίοτε δε και οι πράξεις: όπως η πρόταση γάμου που έκανε τον χειμώνα, μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, στην αγαπημένη του!  
Ώρα έναρξης:
Εισιτήρια: , στα Metropolis, Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και www.ticketquest.gr


Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
9η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο
13.07.2016 16:25
Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου, ανοίξει τα μικρόφωνα και τις εντάσεις το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016!
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Οι Χαΐνηδες ζωντανά στο Βεάκειο
28.06.2016 13:11
Οι Χαΐνηδες θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.