Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Η Άλλη, της Ιωάννας Καρυστιάνη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η Άλλη, της Ιωάννας Καρυστιάνη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει το έργο «Η Άλλη», της Ιωάννας Καρυστιάνη που βασίζεται στο
 

πρώτο της βιβλίο διηγημάτων «Η κυρία Κατάκη».


''Η μνήμη που κάνει το ταξίδι της μέσα από τύψεις, σκέψεις, ενοχές, επιθυμίες και πόθους, δίνει το στίγμα ενός άνδρα. Στίγμα μιας άλλης εποχής. Μιας εποχής που κυρίαρχο στοιχείο της ήταν και παραμένει μια ηθική τοποθέτηση απέναντι στο άδικο που σαρωτικά διαβρώνει τις στιγμές του ανθρώπου. Ένα άδικο που εντυπώνεται σαν εμπειρία, που επανέρχεται σαν μνήμη κατακλύζοντας το παρόν. Μια μνήμη δεμένη άρρηκτα με μιαν ''άλλη''. Μιαν άλλη μνήμη; Μιαν άλλη γυναίκα; Ο άνδρας που διαρκώς και αενάως θα επανέρχεται σ' αυτή την τραυματική επαφή ανακαλύπτοντας κάθε φορά τα αυτονόητα.''

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσορτέκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλεξία Γιαννοπούλου
Κοστούμια: Μπιάνκα Νικολαρέϊζη
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Επί σκηνής: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Λαμπεντούζα, του Άντερς Λουστγκάρτεν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
18.10.2016 15:24
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει το έργο του Άντερς Λουστγκάρτεν, Λαμπεντούζα, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
Το αριστούργημα, του Κριστιάν Λόλλικε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
22.09.2016 10:49
Η ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi παρουσιάζει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου το έργο του Κριστιάν Λόλλικε, Το αριστούργημα ή The Re-Mohammed-Ty Show.
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Προσφορά όλα τα εισιτήρια μέχρι 24/9 με 7€
14.09.2016 14:48
Πλούσια και ενδιαφέρουσα η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος.
Οδός Ολύμπου 12 από την ομάδα Αίολος στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
10.02.2016 11:48
Η Θεατρική Ομάδα Αίολος παρουσιάζει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου την παράσταση Οδός Ολύμπου 12, βασισμένο στην «Ελληνική Μυθολογία» του Νίκου Τσιφόρου.
Η Ωραία του Πέραν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
03.12.2015 14:18
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου και η GOO Theatre Company παρουσιάζουν σε συμπαραγωγή την παράσταση «Η Ωραία του Πέραν» από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.