Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Μάριος Στρόφαλης παρουσιάζει τον Gerardo Gomez στο Half Note Jazz Club

Ο Μάριος Στρόφαλης παρουσιάζει τον Gerardo Gomez στο Half Note Jazz Club

O Μάριος Στρόφαλης συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Half Note, με μια ιδιαίτερη συνεργασία

αυτή τη φορά, με τον σπουδαίο Αργεντίνο τενόρο Gerardo Tito Gomez, σε αποχρώσεις του tango αλλά και της μουσικής της Μεσογείου.

 

Ο πολυβραβευμένος πλέον συνθέτης soundtrack και όχι μόνο, Μάριος Στρόφαλης, με μεγάλη δισκογραφία , τις μουσικές του οποίου ακούσαμε και αγαπήσαμε σε πολλές ταινίες  (Πίσω πόρτα, Λίστα γάμου, Να μ΄ αγαπάς κ.ά.), τηλεοπτικές σειρές (10η Εντολή , Μαύρα μεσάνυχτα, κ.ά.) και θεατρικές παραστάσεις (Hamlet, Bug , Ραχήλ, Rottweiler, κ.ά.) και του οποίου οι original tango συνθέσεις κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την διεθνή αποδοχή, συναντάται στο Half Note με τον μαγικό τραγουδιστή και συνθέτη του tango αλλά και του λυρικού θεάτρου της Αργεντινής Gerardo TitoGomez. 

 

Ο μοναδικός τενόρος  από την χώρα του tango, στην μακρά πορεία του συνεργάστηκε με διάσημους μαέστρους, όπως τον José Colangelo και τον Trujillo, ενώ συμμετέχει σε κορυφαίες διεθνείς θεατρικές παραγωγές μεταξύ των οποίων τις “Compañía Tango Desire” και “Magia, Tango y Vino” με εμφανίσεις ανά τον κόσμο. Ήταν ο Gomez εκείνος στον οποίο ο διάσημος συνθέτης Mario Clavell, εμπιστεύτηκε το τραγούδι “Tu sabes la Forma” για να εκπροσωπήσει την Αργεντινή σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, στον οποίο κέρδισε την πρώτη θέση.  Ο Gerardo Tito Gómez επίσης ασχολείται με το λυρικό τραγούδι και συνθέτει ο ίδιος. Ένα από τα τραγούδια του είναι το “Sin Jurar Eternidad”, το οποίο θα τραγουδήσει στις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ενώ τον Gerardo, τον Μάριο Στρόφαλη και τους μουσικούς του θα συνοδεύουν και οι δύο γιοι του Gomez.

 

Συγγενείς λοιπόν ήχοι από Αργεντινή και Μεσόγειο, με κορυφαίους καλλιτέχνες , σε μία συνεργασία έκπληξη που σίγουρα θα συζητηθεί!


 
Gerardo Tito Gomez : τραγούδι
Μάριος Στρόφαληςπιάνο & ακορντεόν
Roman Gomez :  πιάνο, κιθάρα & bandoneon
Demian Gomez : κρουστά
Αlfedo Shtuni : βιολί
Αλέξανδρος Μποτίνης :  βιολοντσέλο

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
O Μάριος Στρόφαλης με τον Andre Maia ξανά μαζί στον Ειλισσό
17.02.2016 11:55
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά τον Πορτογάλο ερμηνευτή ANDRE MAIA στη συναυλία Petit Journal a Paris … στα bistrots du monde στον ΕΙΛΙΣΣΟ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:30μμ σε μια επαναληπτική συναυλία!
Ο Μάριος Στρόφαλης με την Martha Moreleon ξανά μαζί στον Ειλισσό
10.02.2016 13:44
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά την MARTHA MORELEON την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στον ΕΙΛΙΣΣΟ, στην συναυλία από την τριλογία BISTROT DU MONDE που επαναλαμβάνεται μετά τα sold out τον περασμένο Δεκέμβρη & Γενάρη.
Ο Μάριος Στρόφαλης με την Martha Moreleon live στον Ειλισσό
18.01.2016 15:11
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά την MARTHA MORELEON το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στον ΕΙΛΙΣΣΟ στην συναυλία από την τριλογία BISTROT DU MONDE που επαναλαμβάνεται μετά το sold out τον περασμένο Δεκέμβρη!