Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Playmobil live, στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Οι Playmobil live, στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας και η ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους,…

…  το μουσικό σχήμα Playmobil για μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια στο ατμοσφαιρικό Art – Café Φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.30!


Λίγα λόγια για τους Playmobil:
Οι Playmobil αποτελούνται από  τον Γιάννη Παπλωματά (πιάνο και φωνή), τον  Θάνο Αστερίου (κιθάρα) και την Κέλυ Γιακουμάκη (φωνή). Δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβρη του 2012 με σκοπό να ικανοποιήσουν όλες τις μουσικές τους επιθυμίες και προσδοκίες. Γράφουν, διασκευάζουν και πειραματίζονται πάνω σε αγαπημένα τους ακούσματα, δημιουργώντας έτσι το δικό τους ύφος.


Αν θέλετε να γνωρίσετε ένα νέο σχήμα, να ακούσετε αγαπημένα τραγούδια και να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο, οι Playmobil σας περιμένουν στις 2 Μαρτίου να γίνετε μέλη μιας μεγάλης μουσικής παρέας!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Συναυλία με τραγούδια της Disney από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος»
07.06.2016 15:34
Ο Χρίστος Θεοδώρου και 24 μαθητές της δραματικής σχολής «δήλος» παρουσιάζουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στο café του Ιανού μία συναυλία με τραγούδια της Disney.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Lounge and jazz sunset: Ο Μάριος Στρόφαλης live στο Πολυμήχανο Café Teatral
15.03.2016 12:42
Tο Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, το Πολυμήχανο Café Teatral θα φιλοξενήσει για ένα live τους Μάριο Στρόφαλη (πιάνο-αφήγηση-τραγούδι) και Αλέκο Χρηστίδη (ντραμς-βιμπράφωνο). Μαζί τους ο Αντώνης Αρβανίτης (ακουστικό μπάσο).
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!