Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Spyweirdos live στη Knot Gallery

Spyweirdos live στη Knot Gallery

Η Knot Gallery παρουσιάζει τον Spyweirdos, ή αλλιώς Σπύρο Πολυχρονόπουλο για ένα live την Παρασκευή ...
 

1η Μαρτίου στις 21.00.


 

1ο μέρος
Στο πρώτο μέρος θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει το 2013 από την entr'acte (UK) με τίτλο "piano acts". Η σύνθεση του εν λόγω δίσκου έχει πραγματοποιηθεί με ήχους που παράγονται αποκλειστικά από πιάνο . Τα δύο πρώτα κομμάτια του δίσκου είναι σόλο σύνθεση και εκτέλεση ενώ τα άλλα δύο είναι σύνθεση και εκτέλεση σε συνεργασία με τον Αντώνη Ανισέγκο.

 

2ο μέρος
Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσει ένα μέρος από το δίσκο τον οποίο συνθέτει αυτή την περίοδο με τίτλο "electronic music". Αυτός ο δίσκος είναι μια δουλειά η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο και όπως προδίδει και ο τίτλος ο ήχος του είναι καθαρά ηλεκτρονικός. Η εκτενής εμπειρία του στην ηλεκτρονική μουσική δημιουργεί και τις ανάλογες προσδοκίες για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

 

Ο Spyweirdos, ή αλλιώς Σπύρος Πολυχρονόπουλος ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής από το 1993, μέσω διαφορετικών projects για sound design, mastering και engineering. Μετά από επτά προσωπικά album και live performances σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δουλειά του βρίσκεται στο απόγειο, κάτι που είναι φανερό και από την λίστα με τις συνεργασίες του (Alva Noto, Funckarma, Octex, Hecq, B.Fleischmann, Ollie Olsen, Traject, Murcof).

 


http://www.spyweirdos.com/
 

Σχετικές ειδήσεις
Έργα πολυφωνικής μουσικής σε 1η πανελλήνια εκτέλεση από τη Χορωδία της ΕΡΤ στο Μέγαρο
01.12.2016 11:53
Ο νέος ετήσιος κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Η ανθρώπινη φωνή διευρύνεται με μια ακόμη συναυλία αφιερωμένη στην πολυφωνική μουσική. Έτσι, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται τη Χορωδία της ΕΡΤ που, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προτείνει στο κοινό ένα πρόγραμμα με θρησκευτικά αλλά και κοσμικά έργα, ορισμένα από τα οποία παρουσιάζονται σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση.
Οι Mystic Braves live στο An club
21.11.2016 16:19
Το συγκρότημα Mystic Braves από το Los Angeles έρχεται στην Αθήνα και το Αn Club στις 26 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τη νέα του, τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Days of Yesteryear".
The Sound of Gallery στο metamatic:taf
08.11.2016 12:57
Το metamatic:taf ανακοινώνει το αναπάντεχο μουσικό project The Sound of Gallery, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου.
Μαρία Λατσίνου - Μια Ανάσα Μετά… live στο Underflow
10.10.2016 13:44
Η Μαρία Λατσίνου συγκεντρώνει στις συναυλίες της ένα αφοσιωμένο και σταθερό κοινό που την παρακολουθεί συστηματικά. Πρώτη εμφάνιση της για αυτή τη σεζόν, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Underflow Record Store & Art Gallery.
Οι μελωδίες του Βαμβακάρη σε τζαζ εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.03.2016 14:21
Από τις πενιές του μπουζουκιού στους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας και από τα ακόρντα του μπαγλαμά στους αυτοσχεδιασμούς του πιάνου θα μεταφέρει το κοινό της Θεσσαλονίκης το κουαρτέτο Markos Electric στη συναυλία που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.