Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Dilemma live, στο Χαλάνδρι

Dilemma live, στο Χαλάνδρι

Οι Dilemma, που συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια παρουσίας στη μουσική , θα εμφανιστούν για μια βραδιά

… στο bar Unplugged στο Χαλάνδρι, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.30.


Οι DILEMMA, μετρώντας 10 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών και έχοντας στις αποσκευές τους  2  άλμπουμ , παρουσιάζουν ακουστικά το πρόγραμμά τους, για δεύτερη φορά φέτος  στο ζεστό και όμορφο Unplugged .  Θα παίξουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους, και γνωστά αγαπημένα κομμάτια  από το χώρο της jazz,  rock και  new wave σκηνής, ξεδιπλώνοντας   συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις  μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό .

 
Οι DILEMMA είναι  :
Ο Σωτήρης Τράγκας : φωνή , τενόρο σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικα.
και η Πόπη Νταλαχάνη : φωνή, ακουστική

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.