Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Maraveyas ilegal live

Maraveyas ilegal live
Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου ο Κωστής Μαραβέγιας με τη μπάντα του και guest τη Θεοδώρα Τζήμου θα εμφανίζεται στο Ανοιχτό Θέατρο Καισαριανής Αντώνης Καλογιάννης.
 
    Ένας από τους καλύτερους νέους δημιουργούς και performer, ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με την ‘Ορχήστρα του Δρόμου’ της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου που συζητήθηκαν πολύ, παρουσιάζει το ‘Maraveyas Ilegal Live’ με τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά.

    Με την εκπληκτική Θεοδώρα Τζήμου στην ερμηνεία και άλλους τέσσερις μουσικούς στη σκηνή , ο Κωστής Μαραβέγιας μας αφηγείται τις δικές του ιστορίες καταθέτοντας τη δική του πλευρά της ζωής , αποδεικνύοντας πως... ‘La vita e bella’!

    Τη μπάντα που θα πλαισιώσουν τον Κωστή Μαραβέγια συνθέτουν, ο Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα, ο Ιλάν Μανουάχ στο σαξόφωνο και τα πλήκτρα), ο Άγγελος Παπαδάτος στο κοντραμπάσο και ο Γρηγόρης Ντάνης στις κιθάρες.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους διαδικτυακούς τόπους: www.myspace.com/maraveyas www.maraveyas.net
Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο: Θεοδώρα Μπάκα και Ιάσων Μαρμαράς
18.11.2016 16:46
Η Θεοδώρα Μπάκα και ο Ιάσων Μαρμαράς εμφανίζονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων "2016 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο" στην Αγγλικανική εκκλησία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.
Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Fix Factory of Sound
29.09.2016 11:51
Ο Κωστής Μαραβέγιας, με… παρέα το νέο δίσκo του «Κατάστρωμα», μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και στο Fix Factory of Sound, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.
Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Βεάκειο Θέατρο
11.08.2016 17:27
Ο Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά και αυτό το καλοκαίρι, για 5ο συνεχόμενο χρόνο από τον Πειραιά, με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Ο Κωστής Μαραβέγιας για μία επιπλέον συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου
06.06.2016 14:43
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.