Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Καλοκαιρινές ορέξεις

Καλοκαιρινές ορέξεις
Ζέστη, ραστώνη, δροσερές «μακαρονάδες» της στιγμής... Η γκαλερί a.antonopoulou.art συμβαδίζει με το κλίμα του καλοκαιριού και παρουσιάζει μία απλή και δροσερή εικαστική έκθεση, με τίτλο Spaghetti a la aaart*!

Η έκθεση που θα παρουσιάσει η γκαλερί a.antonopoulou.art είναι απλή και δροσερή, κατάλληλη για όσους ο νους τους ταξιδεύει σε εξωτικούς και μη προορισμούς!

Έτσι, μέσα σε χαλαρό κλίμα, χωρίς καλλιτεχνικούς προβληματισμούς και σκέψεις, αλλά με διάθεση για να απολαύσουμε κάτι όμορφο, όπως μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, δημιουργήθηκε η έκθεση spaghetti, με έργα του ντεπώ της γκαλερί και όχι μόνο.

Από την Τετάρτη 25 Ιουνίου η γκαλερί θα φιλοξενεί ένα accrochage, αποτελούμενο από έργα των Jake and Dinos Chapman, David Hockney, Gerhard Richter, Andy Warhol, Χρήστου Αθανασιάδη , Αλέξανδρου Βασμουλάκη, Γιώργη Γερόλυμπου, Em Kei, Αννας Μαθιού, Λήδας Παπακωνσταντίνου , Μαρκ Χατζηπατέρα, Αλέξανδρου Ψυχούλη κ.ά.

Προσοχή μόνο γιατί η γκαλερί αλλάζει ωράριο για το καλοκαίρι και θα είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 - 21:00 ενώ Σάββατο και Κυριακή θα είναι κλειστά.

Σχετικές ειδήσεις
Beyond the Frame: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
22.08.2016 10:32
Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 24 Αυγούστου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Beyond the Frame», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, ολοκληρώνοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Paradise: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
04.07.2016 11:44
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paradise», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Βlue: έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
17.06.2016 10:00
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, με τίτλο «blue», ανοίγοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.
Καλοκαιρινές εκθέσεις 2016 στην Los Art Gallery στη Σύμη
08.06.2016 14:21
Στο νησί Σύμη, η γκαλερί ARTFORUM της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το πολιτιστικό της έργο για 2η χρονιά, την παρουσίαση σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, στο ιστορικό κτήριο της με την επωνυμία LOS ART GALLERY.
Same But Different: Ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Ελένη Κορωναίου
11.12.2015 15:44
Η Γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 την ομαδική έκθεση “Same But Different”, με τους καλλιτέχνες της γκαλερί John Bock, Jessica Dickinson, Nick Mauss, Helmut Middendorf και Arthur Ou.