Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το κορίτσι του Μόλου, στο θέατρο Πυξίδα

Το κορίτσι του Μόλου, στο θέατρο Πυξίδα

Το θέατρο Πυξίδα παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Φραγκούλη με τίτλο «Το κορίτσι του Μόλου»…

… σε σκηνοθεσία Διονύση Ταραζή, από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30.


Σύνοψη:
Οι οικονομικές συνθήκες αναγκάζουν τον Λουκιανό (έναν άθεο, φοιτητή της νομικής) και τον Παύλο (φοιτητή της Θεολογίας)  να συγκατοικήσουν. Από την αρχή η σύγκρουσή τους είναι «πολεμική» σε όλα τα επίπεδα.  Οι δύο, άκρως αντίθετοι, χαρακτήρες αναζητούν το νόημα της ζωής , ο ένας μέσα από την πνευματικότητα και ο άλλος μέσα από τον ορθολογισμό και την μυθοπλασία.  Η ανατροπή στα πιστεύω τους ξεκινάει όταν εμφανίζεται στη ζωή τους ένα παράξενο κορίτσι. Η μυστηριώδης συμπεριφορά της κοπέλας και η παρουσία ενός αλλόκοτου ζητιάνου προσδίδει στα δρώμενα της ιστορίας μια ατμόσφαιρα ερωτισμού και φόβου με αναπάντεχα αποτελέσματα.


«Η ζωή είναι σαν την άμμο. Όσο και να προσπαθήσεις να τη φυλακίσεις στη χούφτα σου, κόκκοι ξεγλιστρούν από τα δάχτυλα και χάνονται για πάντα. Τότε καταλαβαίνεις τη δύναμη της ελευθερίας».


Σκηνοθεσία: Διονύσης Ταραζής
Φωτισμοί-Ήχος: Αντρέας Λαπατάς
Φωτογραφία-Βίντεο: Αντώνης Τολάκης
Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων: Τζούλια Σπυροπούλου
Παίζουν: Βασίλης Θεοδωρίδης, Βίβιαν Ιωάννου, Ειρήνη Κυριάκου, Διονύσης Ταραζής

Σχετικές ειδήσεις
03.01.2017 11:34
Μετά από 3 sold out παραστάσεις ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφουν στην σκηνή του Coronet με την μοναδική Stand-Up Comedy παράσταση «Cineλθετε» την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.
Το κορίτσι του λύκου, από τους Terre de Semis στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
28.12.2016 11:44
Η Ομάδα Terre de Semis παρουσιάζει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, Το κόριτσι του λύκου, μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν “La folle allure”.
Το κορίτσι του λύκου, από την ομάδα Terre de Semis στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
24.11.2016 17:24
Από τις 16 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, η Ειρήνη Φαναριώτη και η ομάδα Terre de Semis μας συστήνουν Το κορίτσι του λύκου, τη Λουσί, που ξεπηδά μέσα από τις σελίδες του μυθιστορήματος του Κριστιάν Μπομπέν, «La folle allure». Τόσο το συγκεκριμένο κείμενο όσο και ο ίδιος ο συγγραφέας με την παράσταση αυτή πραγματοποιούν την παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι από το Θέατρο του 'Αλλοτε ξανά στο Μπενσουσάν Χαν
07.09.2016 12:32
Μετά από τις περσινές sold out παραστάσεις, ''Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι'' από το Θέατρο του 'Αλλοτε ανοίγει ξανά το Μπενσουσάν Χαν για 4 μόνο επισκέψεις – παραστάσεις στις 22, 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι από το Θέατρο του 'Αλλοτε στο Μπενσουσάν Χαν
01.06.2016 15:12
Η παράσταση Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι, ένας σκοτεινός ερωτικός μονόλογος από το Θέατρο του 'Αλλοτε, θα παρουσιαστεί στο Μπενσουσάν Χαν στις 13, 14 και 15 Ιουνίου 2016.