Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Demo, στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Οι Demo, στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας και η ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζουν τους Demo, για μια μουσική εμφάνιση

… στο φουαγιέ , την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.15.


Το Θέατρο της Ημέρας και η ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, το μουσικό σχήμα DEMO στην πρώτη του εμφάνιση την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 9.15 το βράδυ.  Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Art – Café φουαγιέ του θεάτρου θα γεμίσει με τις μελωδίες του Γιώργου Χριστοδούλου και του Νίκου Φουλεδάκη οι οποίοι θα ενώσουν την τρέλα και τις φωνές τους σε ένα live αφιερωμένο τόσο στην ελληνική ροκ σκηνή , όσο και στο έντεχνο τραγούδι.


Λίγα λόγια για τους DEMO
Ο Γιώργος είναι καθηγητής αρμονίου, πτυχιούχος στα πλήκτρα, γράφει δική του μουσική και τραγουδάει. Έχει γράψει μουσική επίσης για μια θεατρική παράσταση και μια ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρας Μπαρή,  ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις είτε μόνος του είτε με διάφορα σχήματα.
Φέτος πέρα από τις solo εμφανίσεις του συμμετέχει και στο σχήμα Socialistes με το οποίο εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στο Art – Café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία!


Ο Νίκος ασχολείται με το τραγούδι και την κιθάρα, συνθέτει και αυτός τη δική του μουσική, έχει πραγματοποιήσει με διάφορα σχήματα εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές και έχει γράψει και αυτός μουσική για ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρωμαΐδη. Στις 3 του Φλεβάρη στο Θέατρο της Ημέρας ο Νίκος με τον Γιώργο θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως “DEMO”, παρουσιάζοντας διασκευές από αγαπημένα κομμάτια, αλλά και δικές τους δουλειές, υποσχόμενοι  πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση.


Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του αλλά και τη συνεργασία του με την ομάδα ΣυνARTηση, το Θέατρο της Ημέρας ανοίγει για μία ακόμη βραδιά το κουκλίστικο φουαγιέ του και σας καλεί να περάσετε μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, χαμηλό εισιτήριο, κέφι και παρεΐστικη διάθεση! Σας περιμένουμε!!!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Οι N' Eirini live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
23.08.2016 14:06
Οι “N' Eirini” παρουσιάζονται σε ένα ατμοσφαιρικό live στο ιδιαίτερο φουαγιέ στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.