Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Νικολάου για μία συναυλία στο Χυτήριο Theater and Art Cafe

Ο Γιάννης Νικολάου για μία συναυλία στο Χυτήριο Theater and Art Cafe

To Χυτήριο Theater and Art Café παρουσιάζει μια μουσική βραδιά με τον Γιάννη Νικολάου την Πέμπτη …

31 Ιανουαρίου 2013.


Πριν από 26 χρόνια ο Γιάννης Νικολάου συνάντησε τον Παντελή Θαλασσινό και δημιούργησαν τους «Λαθρεπιβάτες», ένα συγκρότημα με πολλές επιτυχίες , ανάμεσα στις οποίες ήταν τα «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» και «Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω»… Έκτοτε, πέρασαν πολλά χρόνια και οι δυο καλλιτέχνες συνέχισαν την καριέρα τους,  ο καθένας ξεχωριστά, συνεχίζοντας ωστόσο να κάνουν τραγούδια – σταθμούς στη μουσική ιστορία!

 

Ο Γιάννης Νικολάου είναι τραγουδοποιός και ηθικός αυτουργός επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, όπως «Ταξίδι στο όνειρο», «Ανησυχώ», «Ίχνος», «Του φεγγαριού», «Τα άγρια πουλιά», «Ποτέ μου δε μιλώ γι’ αυτήν» και άλλα πολλά…

 

Έχει συνεργαστεί με τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Βασίλη Καζούλη, τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου, τη Λένα Αλκαίου και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής.

 

Πολύτιμη θα είναι η παρουσία του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Παντελή Θαλασσινού και φυσικά, η διαφορετική προσέγγιση των τραγουδιών του από την εξαιρετική τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου.

Μαζί τους στο πιάνο θα είναι ο μοναδικός Γιώργος Σαλτάρης!
 

Σχετικές ειδήσεις
Πάμε βόλτα: Κρινιώ Νικολάου και Δέσποινα Ολυμπίου στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
22.08.2016 15:01
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, όπου δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μουσικοί, η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου θα ενώσουν τις φωνές τους επί σκηνής!
Πάμε Βόλτα;: Η Κρηνιώ Νικολάου & η Δέσποινα Ολυμπίου στο 22ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
12.07.2016 13:44
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου στη Μονή Λαζαριστών
30.06.2016 14:33
Μ’ έναν ιδιαίτερο σκοπό έρχονται για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 21:30.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε ένα one man show στο Radio City Theater
25.02.2016 16:32
Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το one man show «ΟΛΟΙ ΕΝΑ» - Φίλα με, για τρία μοναδικά βράδια στο Radio City Theater.