Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Κουμπιός μας καλεί σε όμορφα ταξίδια στο Passport

Ο Μιχάλης Κουμπιός μας καλεί σε όμορφα ταξίδια στο Passport

Το Passport στον Πειραιά παρουσιάζει τον Μιχάλη Κουμπιό ο οποίος μας καλεί σε «όμορφα ταξίδια» την Παρασκευή …

25 Ιανουαρίου 2013.

 

Τραγουδούν Βασίλης Λέκκας / Ανδριάννα Μπάμπαλη
Φωτεινή Βελεσιώτου / Χάρης Μακρής


 
Οργανικές συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του παρουσιάζοντας  αποσπάσματα από το σύνολο της εργογραφίας του. 
 


Ο συνθέτης θα παρουσιάσει ένα συναυλιακό πρόγραμμα όπου στο πρώτο μέρος θα ακουστούν οργανικές του συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση, που  φιλοξενήθηκαν σε συλλογές όπως "Νight  Collection", "Mother Earth", "Mystic World", "Βuddha  Bar" κ.α. 
 


Συνθέσεις που η Universal Music συγκέντρωσε  και κυκλοφόρησε σε ένα άλμπουμ με το γενικό τίτλο Passport, το 2009.


Στο δεύτερο μέρος  θα ερμηνευτούν τα πιο γνωστά του τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του. Τραγούδια  όπως τα: «Όταν πέφτει το βράδυ», «Στους ουρανούς», «Στο σώμα σου να κατοικώ», «Πες μου ποιός  μπορεί», «Καληνύχτα  ψυχάκι» , «Τα λέμε», «Πίνω  πίνω», « Όλη μου η ζωή ευθύνη» κ.α.


 
Ο Μιχάλης Κουμπιός είναι ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του. Παρά την πολυστυλιστική διάσταση του έργου του διατηρεί πάντα έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα. 


 
Κομψότητα, λυρικό μελωδισμό, αφηγηματικότητα και πολύχρωμες εικόνες. Οι μουσικές συνθέσεις και τα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού είναι πάντα καθαρής κατεύθυνσης χωρίς περιττά φτιασίδια. 


 
Τραγουδούν οι:

Βασίλης Λέκκας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Χάρης Μακρής.

 
Παίζουν οι μουσικοί :


 
Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα) 
Δημήτρης Μαργιολάς (νυκτά έγχορδα) 
Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο)
Γιώτης Σαμαράς (κιθάρες) 
Δήμος  Πολυμέρης (ακορντεόν)
Δημήτρης  Γάσιας (βιολί)
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το 16 στο Passport Art
27.04.2016 17:07
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona, Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει την Παρασκευή στις 6 Μαΐου στο Passport Art τον νέο του δίσκο “16” (δεκάξι) που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, ανάμεσα από παλαιότερα σουξέ και «Ιστορίες του Κουρέα»
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Ρεμπέτικο Σουαρέ στο PassPort Art
12.04.2016 14:50
Πέρασε και μια ολόκληρη 2η σεζόν με την αγαπημένη παρέα του PassPort ART και σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος της βραδιάς.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.