Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι PianIVistas για μια βραδιά, στην Αυλαία

Οι PianIVistas για μια βραδιά, στην Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τους pianIVistas για μια unplugged μουσική βραδιά

… τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013.


Ένα πιάνο , τέσσερις φωνές και πολλή δημιουργικότητα συνθέτουν τους pianIVistas. Οι pianIVistas αγαπάνε πολύ την μουσική και το τραγούδι και έψαχναν έναν τρόπο για να το εκφράσουν.


Η παρέα του Εθνικού Ωδείου άφησε τα μαθήματα, κάθισε στο πιάνο και πέρασε τραγούδια δημιουργώντας μια παράσταση ... έτσι... unplugged την οποία και θα μας παρουσιάσει στις 14 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Αυλαία. Το ρεπερτόριο των pianIVstas αποτελείται από πολλά αγαπημένα σε όλους, τραγούδια κυρίως ελληνικά αλλά και με ξένες επιρροές .


Ποπ, έντεχνο , λαϊκό αλλά και μπαλάντες, μόνο με τη συνοδεία του πιάνου, συνθέτουν μια ατμοσφαιρική παράσταση με έμφαση στην ερμηνεία των pianIVistas και στη μελωδικότητα των στίχων.


Τους pianIVistas αποτελούν με αλφαβητική σειρά οι:
Ηλίας Μαρούδας (φωνή)
Χρυσάνθη Νικολοπούλου (πιάνο - φωνή)
Βάσω Τσιρτσίκου (φωνή)
Όλγα Χαζάπη (φωνή)

Σχετικές ειδήσεις
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Τα τραγούδια της αγάπης, από τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
11.02.2016 11:22
Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, που εξυμνεί την αγάπη και τον έρωτα, καλεί το κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με τη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων «Τα τραγούδια της αγάπης», που παρουσιάζει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Πολιτιστικό του Κέντρο «Μελίνα».
Οι Closer live στο Faust
08.01.2016 11:39
Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι Closer επιστρέφουν συναυλιακά στην σκηνή του Faust για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, μουσική αλλά και ένα πέπλο μυστηρίου, σηματοδοτώντας την αναγέννηση για το σχήμα.
Οι Gadjo Dilo live στο Ίλιον plus
29.12.2015 12:25
Οι Gadjo Dilo, το συγκρότημα που μπερδεύει την τσιγγάνικη jazz με ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του '50 και '60 και μας συστήνει την «Manouche De Grec», υποδέχεται τη  νέα χρονιά στο ΙΛΙΟΝ PLUS, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου. Στην πρώτη συναυλία για το 2016 το ΙΛΙΟΝ plus σας προσκαλεί σε μία τρελά χορευτική και κεφάτη βραδιά.