Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι PianIVistas για μια βραδιά, στην Αυλαία

Οι PianIVistas για μια βραδιά, στην Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τους pianIVistas για μια unplugged μουσική βραδιά

… τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013.


Ένα πιάνο , τέσσερις φωνές και πολλή δημιουργικότητα συνθέτουν τους pianIVistas. Οι pianIVistas αγαπάνε πολύ την μουσική και το τραγούδι και έψαχναν έναν τρόπο για να το εκφράσουν.


Η παρέα του Εθνικού Ωδείου άφησε τα μαθήματα, κάθισε στο πιάνο και πέρασε τραγούδια δημιουργώντας μια παράσταση ... έτσι... unplugged την οποία και θα μας παρουσιάσει στις 14 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Αυλαία. Το ρεπερτόριο των pianIVstas αποτελείται από πολλά αγαπημένα σε όλους, τραγούδια κυρίως ελληνικά αλλά και με ξένες επιρροές .


Ποπ, έντεχνο , λαϊκό αλλά και μπαλάντες, μόνο με τη συνοδεία του πιάνου, συνθέτουν μια ατμοσφαιρική παράσταση με έμφαση στην ερμηνεία των pianIVistas και στη μελωδικότητα των στίχων.


Τους pianIVistas αποτελούν με αλφαβητική σειρά οι:
Ηλίας Μαρούδας (φωνή)
Χρυσάνθη Νικολοπούλου (πιάνο - φωνή)
Βάσω Τσιρτσίκου (φωνή)
Όλγα Χαζάπη (φωνή)

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.