Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Ανδρέου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με τρεις νεότερους δημιουργούς

Ο Γιώργος Ανδρέου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με τρεις νεότερους δημιουργούς

Ο Γιώργος Ανδρέου ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου μαζί με τρεις νεότερους δημιουργούς του τραγουδιού και παρουσιάζουν

ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τέσσερα». Παρέα θα έχει τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, τη Μαρία Παπαγεωργίου και την Ευτυχία Μητρίτσα.


Το υλικό των δίσκων που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει “Όμορφοι και ηττημένοι” (Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου) - “Μυστικός Προορισμός” (Ευτυχία Μητρίτσα),δίνει το στίγμα τριών φωνών - τριών νέων προσώπων του Ελληνικού τραγουδιού και γίνεται η αφορμή για τη συνάντηση τους με  τη μουσική του Γιώργου Ανδρέου.


Ο μουσικός κόσμος του οποίου περιλαμβάνει ένα σύνολο εξαιρετικών τραγουδιών, γνωστών κι αγαπημένων, τραγουδισμένων από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές της εποχής μας.

 

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο Σταυρό του Νότου καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις δεκαετίες. Οι Τέσσερις μαζί στήνουν μαζί ένα μουσικό δρώμενο, μια παράσταση όπου οι ίδιοι παράγουν τον ήχο (πιάνα, αρμόνια , κιθάρες, ακορντεόν, τζουράδες, μεταλλόφωνα, κρουστά) και την ερμηνεία.

 

Προτείνουν τραγούδια τους, διασκευάζουν τραγούδια άλλων που αγαπούν, μπερδεύουν γλυκά εποχές και ήχους, προσωποποιώντας  τη διαδρομή από την ιδιωτική έκφραση στη δημόσια ενσάρκωση, από την κληρονομιά στην ανταπόδοση, από την Παράδοση στο Σήμερα.

 

Τέσσερα πρόσωπα στη σκηνή, σε μια μουσική σκυταλοδρομία, τέσσερα πρόσωπα σε όλους τους ρόλους μιας μουσικής παράστασης.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Ο Γιώργος Μεράντζας με τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.10.2016 12:37
Ο Γιώργος Μεράντζας, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου καλεί στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage μια τετράδα πολυμουσικών- τραγουδιστών και σκαρώνουν ένα πρόγραμμα ευφάνταστο και ενωτικό που φιλοδοξεί να γεφυρώσει γενιές και να ψυχαγωγήσει τους λάτρεις του καλού τραγουδιού.
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Ανδρέου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
08.03.2016 15:13
Την πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου θα έχει τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς οι δύο σημαντικοί συνθέτες θα βρεθούν μαζί επί σκηνής τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.