Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιώργος Ανδρέου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με τρεις νεότερους δημιουργούς

Ο Γιώργος Ανδρέου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με τρεις νεότερους δημιουργούς

Ο Γιώργος Ανδρέου ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου μαζί με τρεις νεότερους δημιουργούς του τραγουδιού και παρουσιάζουν

ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τέσσερα». Παρέα θα έχει τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, τη Μαρία Παπαγεωργίου και την Ευτυχία Μητρίτσα.


Το υλικό των δίσκων που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει “Όμορφοι και ηττημένοι” (Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου) - “Μυστικός Προορισμός” (Ευτυχία Μητρίτσα),δίνει το στίγμα τριών φωνών - τριών νέων προσώπων του Ελληνικού τραγουδιού και γίνεται η αφορμή για τη συνάντηση τους με  τη μουσική του Γιώργου Ανδρέου.


Ο μουσικός κόσμος του οποίου περιλαμβάνει ένα σύνολο εξαιρετικών τραγουδιών, γνωστών κι αγαπημένων, τραγουδισμένων από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές της εποχής μας.

 

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο Σταυρό του Νότου καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις δεκαετίες. Οι Τέσσερις μαζί στήνουν μαζί ένα μουσικό δρώμενο, μια παράσταση όπου οι ίδιοι παράγουν τον ήχο (πιάνα, αρμόνια , κιθάρες, ακορντεόν, τζουράδες, μεταλλόφωνα, κρουστά) και την ερμηνεία.

 

Προτείνουν τραγούδια τους, διασκευάζουν τραγούδια άλλων που αγαπούν, μπερδεύουν γλυκά εποχές και ήχους, προσωποποιώντας  τη διαδρομή από την ιδιωτική έκφραση στη δημόσια ενσάρκωση, από την κληρονομιά στην ανταπόδοση, από την Παράδοση στο Σήμερα.

 

Τέσσερα πρόσωπα στη σκηνή, σε μια μουσική σκυταλοδρομία, τέσσερα πρόσωπα σε όλους τους ρόλους μιας μουσικής παράστασης.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Μεράντζας με τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.10.2016 12:37
Ο Γιώργος Μεράντζας, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου καλεί στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage μια τετράδα πολυμουσικών- τραγουδιστών και σκαρώνουν ένα πρόγραμμα ευφάνταστο και ενωτικό που φιλοδοξεί να γεφυρώσει γενιές και να ψυχαγωγήσει τους λάτρεις του καλού τραγουδιού.
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Ανδρέου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
08.03.2016 15:13
Την πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου θα έχει τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς οι δύο σημαντικοί συνθέτες θα βρεθούν μαζί επί σκηνής τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.
Νίκος Ξυδάκης και Γιώργος Ανδρέου στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»
03.12.2015 17:02
Η επί σκηνής συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου, πολυαναμενόμενη από πολλούς καλούς ακροατές και φίλους της μουσικής τους, συμβαίνει και ξεκινά την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» και προβλέπεται...μακράς πνοής.
Νίκος Ξυδάκης - Γιώργος Ανδρέου: Η περιοδεία ξεκινά από τη Λαμία και τη Βέροια!
23.11.2015 15:44
Ξεκινώντας το μακρύ μουσικό τους ταξίδι, οι δυο σημαντικοί συνθέτες Νίκος Ξυδάκης και Γιώργος Ανδρέου θα κάνουν μια στάση στη Λαμία, στον Τόπο Τεχνών ΧΩΡΑ, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και στη Βέροια, στο Χώρο Τεχνών, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.