Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα στον Κινητήρα

Χριστούγεννα στον Κινητήρα

Το Studio Κινητήρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτινές ημέρες και παρακάτω μπορείτε να δείτε…

… το πρόγραμμα παραστάσεών του.


άρωμα… Χριστουγέννων στον Κινητήρα


Παραμυθοφουρνίσματα
Η πιο… μυρωδάτη και παραμυθένια διαδραστική παράσταση που «μαγείρεψε» η Αντιγόνη Γύρα με την ομάδα του Κινητήρα, ξετρελαίνει με τις γεύσεις της μικρούς και μεγάλους για δεύτερη χρονιά στην παιδική σκηνή του Κινητήρας Studio κάθε Σάββατο απόγευμα στις 17.00, ενώ ειδικά για τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής:
24, 26, 29-31 Δεκεμβρίου & 5-6 Ιανουαρίου στις 12.00.
 

Άρτεμις Λαμπίρη
ΑΝΑΜΕΣΑ

 Το έργο «Ανάμεσα» της Άρτεμις Λαμπίρη, που ξεχώρισε στο διαγωνισμό με θέμα «Τί θα έκανες αν δεν φοβόσουν», μετά την μεγάλη επιτυχία και το sold out στα φεστιβάλ In Progress και MIR, επιστρέφει στον Κινητήρα για πέντε μόνο παραστάσεις από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου.
26-30  Δεκεμβρίου για πέντε μόνο παραστάσεις
 

Ομάδα Άνιμα
ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ -Scripta Femina

Μια  διαφορετική ανάγνωση της ιστορίας του Ιούλιου Καίσαρα μέσα από το βλέμμα τριών γυναικών, στενά συνδεδεμένων με τα δύο κεντρικά πρόσωπα,  Ιούλιο Καίσαρα και Ιούνιο Βρούτο, μας διηγείται η παράσταση της Ομάδας Άνιμα σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, που ανεβαίνει από τις 14 Δεκεμβρίου στο Studio του Κινητήρα.
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή
Επιπλέον παραστάσεις: Τετάρτη 26/12 & Πέμπτη 27/12, Τετάρτη 2/1 & Πέμπτη 3/1
 

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα στο Εθνικό Θέατρο!
16.12.2016 11:45
Τις φετινές γιορτές το Εθνικό Θέατρο μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό θεατρικό «ταξίδι», σε ένα σύμπαν δημιουργίας, φαντασίας και ονείρου, μέσα από έξι διαφορετικές παραστάσεις που παρουσιάζονται στις σκηνές του!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τη
09.12.2016 16:44
Την παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με τη μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη και πέντε εξαίρετους ηθοποιούς, η οποία έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικές κριτικές, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι φίλοι του θεάτρου.
Απ' τα ψηλά στα χαμηλά - Ένας δολοφόνος στο Τόκυο στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
07.12.2016 13:45
Χριστούγεννα στη Στέγη με θρίλερ. Πέφτοντας Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά, ψάχνοντας έναν δολοφόνο στο Τόκυο. Ριμέικ στην ταινία του Akira Kurosawa ή σκηνική μεταφορά του pulp βιβλίου του Ed McBain;
Σκάσε ή Η χαμένη παντόφλα του Μανώλη Καρέλη, της Χριστίνας Σαμπανίκου στον Κινητήρα
17.10.2016 13:50
Οι Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου - από τα βασικά μέλη του καλλιτεχνικού δικτύου του ΚΙΝΗΤΗΡΑ- επιστρέφουν στο σπίτι τους, τον Κινητήρα και παρουσιάζουν από τις 5 Νοεμβρίου σε επανάληψη για δεύτερη χρονιά την παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη», μία μαύρη ανατρεπτική κωμωδία με θέμα την προσωπική κρίση ενός άνεργου εργένη σαραντάρη.
Η χώρα στον πάτο του Νίκου Περέλη στον Λύχνο Τέχνης και Πολιτισμού
16.03.2016 12:37
Η παράσταση Η χώρα στον πάτο του Νίκου Περέλη έρχεται από τις 21 Μαρτίου 2016 στον Λύχνο Τέχνης και Πολιτισμού.