Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Jazz Bound στο Soiree de Votanique

Οι Jazz Bound στο Soiree de Votanique

Το Soiree de Votanique παρουσιάζει τους Jazz Bound για μια ευχάριστη jazz μουσική βραδιά

… την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.00.


Το Soirée de Votanique παρουσιάζει στο «ανανεωμένο» xώρο του, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 22:00,  το Jazz-bound, ένα πειραματικό πρότζεκτ της jazz vocalist Ειρήνης Κωνσταντινίδη, με το οποίο έχει σαν στόχο να δημιουργήσει πολλαπλά μουσικά και ηχητικά τοπία, αλληλεπιδρώντας με διαφορετικούς μουσικούς!


Αυτή τη φορά με “συνοδοιπόρους” τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς,τον Δημήτρη Θεοχάρη στο πιάνο , τον Βασίλη Στεφανόπουλο στο κοντραμπάσο και τον Θάνο Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα, θα εξερευνήσουν κομμάτια του τζαζ ρεπερτορίου με μια πειραματική και  έντονα διαλεκτική και αυτοσχεδιαστική διάθεση.


Τέσσερις μουσικοί, τέσσερα όργανα που συνδιαλέγονται και αυτοσχεδιάζουν, δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και απόλαυσης της μουσικής!


Ειρήνη Κωνσταντινίδη - φωνή
Δημήτρης Θεοχάρης - πιάνο
Βασίλης Στεφανόπουλος - κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου - τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο Δημήτρης Βερδίνογλου live στο Beton 7
13.01.2017 13:50
To Beton7 παρουσιάζει το Jazz Live του Λεωνίδα Σαραντόπουλου (φλάουτο) και του Δημήτρη Βερδίνογλου (πιάνο). Οι δύο μουσικοί γνωρίζονται από το 2004 από την κοινή τους φοίτηση στο Ιόνιο Παν/μιο ενώ έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές συναυλίες και μουσικά project σε όλη την Ελλάδα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Οι Liminal Vanguard ντύνουν μουσικά την ταινία Limite στο ΚΕΤ
23.11.2016 12:14
Οι Liminal Vanguard ντύνουν με ζωντανή μουσική την ταινία σταθμό Limite στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM
15.03.2016 12:36
Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.