Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Αντώνης Μιτζέλος στο Half Note: Παράταση εμφανίσεων

Αντώνης Μιτζέλος στο Half Note: Παράταση εμφανίσεων

Ο Αντώνης Μιτζέλος, χαρισματικός κιθαρωδός, συνθέτης και εκτελεστής από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους, συναντιέται

επί σκηνής με τους AnimaCorda, που απαρτίζονται από τον Μιχάλη Μπρούζο και τον Γιώργο Μπεχλιβάνογλου, δύο κλασικούς κιθαρίστες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με τον πλούτο των μουσικών τους ιδεών και ηχοχρωμάτων αλλά και με την άρτια τεχνική τους σε ηλεκτρικές, ακουστικές και κλασικές κιθάρες αλλά και με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, έχει μια πλούσια, καλοδουλεμένη φωνή , που της επιτρέπει να τραγουδάει με άνεση, τραγούδια από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς πολιτισμούς.

 

Παρουσιάζουν στη σκηνή του Half Note την ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ, μια παράσταση απρόσμενη, με μοναδικό και διαφορετικό σε κάθε συναυλία αρμονικό αποτέλεσμα.


Οι πέντε πρώτες παραστάσεις της Κιθαρωδίας έχουν ήδη γίνει με μεγάλη επιτυχία στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του HALF NOTE jazz club και ακολουθούν ακόμα τέσσερις Δευτέρες με καλεσμένους:
 

 

Δευτέρα 26/11: ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ
Δευτέρα 3/12 : ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
Δευτέρα 10/12 : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Δευτέρα 17/12 : Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΙΘΑΡΩΔΩΝ


Οι τρεις κιθαρωδοί και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ανεβαίνουν στην σκηνή του HALF NOTE με τους καλεσμένους τους, με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά και επιχειρούν να επικοινωνήσουν όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τους θεατές .

 

Με τις κιθάρες τους, ακουστική και κλασική, ένας κόσμος μαζί και όχι χώρια πια, όργανα πολυφωνικά και αισθησιακά, παρουσιάζουν και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία , σε γνωστές συνθέσεις του Αντώνη Μιτζέλου αλλά και σε επιλογές από το ελληνικό και διεθνές rock & jazz ρεπερτόριο, από τον Μίκη Θεοδωράκη έως τον  Al di Meola και τον Μάνο Χατζιδάκι έως τον Eric Clapton, σε ένα πρόγραμμα που δημιουργεί τα πιο σύνθετα και πλούσια μελωδικά τοπία, συναισθήματα, ιστορίες… Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια του Α. Μιτζέλου.

 

Η Κιθαρωδία τους, σύγχρονη και διαχρονική, γίνεται μέσω διάδοσης της ''ψιλής κιθάρισις'', της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι … η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια!

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Στέφανος Κορκολής
30.01.2017 13:56
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στη σκηνή του Half Note για μια σειρά νέων παραστάσεων που φέρουν τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης».
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Η Zora Young και ο Matthew Skoller στο Half Note Jazz Club
18.01.2017 13:46
Η μοναδική Zora Young, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές φωνές του σύγχρονου Chicago Blues, επιστρέφει δριμύτερη μετά από πολλά χρόνια στην χώρα μας για μια σειρά νέων εμφανίσεων στην σκηνή του Half Note Jazz Club, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την εξαίσια μπάντα του.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note
04.03.2016 10:45
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης επιστρέφουν στο Half Note για ένα αυθεντικό ηπειρώτικο πανηγύρι, από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.