Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Dreamville στον χώρο τέχνης Ασωμάτων

Dreamville στον χώρο τέχνης Ασωμάτων

Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο παρουσιάζει το έργο Dreamville σε σκηνοθεσία Έφης Μεράβογλου …

από τις 12 Νοεμβρίου 2012. 

 

Το DREAMVILLE έχει ήδη γνωρίσει την επιτυχία και τη μεγάλη αγκαλιά του κοινού καθώς μέχρι στιγμής το έχουν παρακολουθήσει περίπου 1500 άτομα. Το Dreamville θα παρουσιάζεται από 12 Νοεμβρίου 2012 & κάθε Δευτέρα για λίγες μόνο παραστάσεις.

 

Σε ένα μέρος όπου τίποτα δεν φαίνεται αληθινό , όπου όλοι οι άνθρωποι λένε την αλήθεια και μόνο αυτό που σκέφτονται . Τι γίνεται όταν στην ζωή τους εισβάλλει μια λέξη, μια συνήθεια πρωτόγνωρη. Πως θα την αντιμετωπίσουν; Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς το ψέμα; Η φιλία, ο έρωτας, το μίσος, η ηθική ,η θρησκεία θα υπήρχαν; Στο Dreamville, τίποτα δεν βγαίνει εκτός προγράμματος. Οι καθημερινές συνήθειες δεν αλλάζουν , οι άνθρωποι ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική. Ο Χρόνος παίζει καθοριστικό ρόλο .Τι συμβαίνει όμως όταν χάνουμε την ισορροπία μας και περνάμε στην άλλη πλευρά; Όταν οι ενοχές και ο φόβος δημιουργούν το Dreamville.
 


Η παράσταση Dreamville θα ανέβει στο θέατρο ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, στο Θησείο (Το θέατρο βρίσκεται πολύ κοντά στον ηλεκτρικό του Θησείου).

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΕΙΜΕΝΟ / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΕΦΗ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΕΦΗ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ


 
ΗΘΟΠΟΙΟΙ:


Έφη Μεράβογλου
Κωνσταντίνος Λαχανάς
Φωτεινή Κρόκου
Στέφανος Γεωργόπουλος
Έλενα Σιόρεντα
Στέλιος Μπεμπλιδάκης
Ισαβέλλα Αναστασίου
Κατερίνα Μπουζάνη
Τάσος Τζιβίσκος
Σοφία Ντουμάνη

Voice off: Χρήστος Σιμαρδάνης
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Άνθρωποι και Μυρμήγκια – Βίοι Παράλληλοι στο Blackbox
07.11.2016 11:06
Το έργο Άνθρωποι και Μυρμήγκια – Βίοι Παράλληλοι της Αφρούλης Μπέρσου, παρουσιάζεται στο Blackbox στην Θεσσαλονίκη από 7 Νοεμβρίου 2016.
Τσετσέ του Λουίτζι Πιραντέλλο στον Χώρο Τέχνης Art 63
28.03.2016 13:29
Η μαύρη κωμωδία Τσετσέ του σπουδαίου Ιταλού δραματουργού Luigi Pirandello παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στον Χώρο Τέχνης Art 63.
Η ιστορία ενός αιχμαλώτου, του Στρατή Δούκα στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο
22.01.2016 16:44
Από τις 23 Ιανουαρίου 2016 μέχρι τις 27 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» στο Μαρούσι, «Η Ιστορία ενός Αιχμαλώτου», του Στρατή Δούκα ανεβαίνει σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία του Μανώλη Γιούργου για είκοσι παραστάσεις.
Αδάμ και Εύα του Μπάμπη Πεΐδη στον Χώρο Τέχνης SourLiBooM
19.01.2016 11:08
Μία παραγωγή της Ομάδας Καλλιτεχνών SourLiBooM έρχεται από 6 Φεβρουαρίου 2016 στον Χώρο Τέχνης SourLiBooM με τίτλο Αδάμ και Εύα, του Μπάμπη Πεΐδη.
Χωρίς: Τέσσερις ιστορίες απουσίας στον Χώρο Τέχνης SourLiBooM
18.01.2016 15:23
Τέσσερις performer καλούνται στον Χώρο Τέχνης SourLiBooM από 29 έως 31 Ιανουαρίου 2016, να αναρωτηθούν, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους project για την απώλεια και την απουσία.